Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκός-Ντιναμό Μόσχας

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το πρόγραμμα που θ΄ ακολουθηθεί πριν τη διεξαγωγή του αγώνα με τη ρώσικη Ντιναμό Μόσχας, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της αθηναϊκής ΠΑΕ:

«Η αποστολή της Ντιναμό Μόσχας θα φτάσει στην Αθήνα με πτήση charter την Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00. H συνέντευξη Τύπου του προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, θα παραχωρηθεί την ίδια ημέρα, στις 19:30 στην αίθουσα Τύπου του Απόστολος Νικολαϊδης, ενώ η προπόνησή της θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο στις 20:00.

Ο Παναθηναϊκός θα προπονηθεί στις 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κορωπίου, ενώ η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αναστασίου θα πραγματοποιηθεί στις 16:45 στο Απόστολος Νικολαϊδης.

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων των Ελλήνων και ξένων εκπροσώπων του Τύπου, θα γίνει την ίδια ημέρα (Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου) από τις 16:30 έως τις 19:30 στην αίθουσα Τύπου της Λεωφόρου.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.

Επισημαίνεται πως δεν πρόκειται να επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο σε κανέναν μη διαπιστευμένο δημοσιογράφο».

Σχετικά άρθρα