Αναστασίου σε παίκτες: «Πείτε μου τι φταίει»

Αρκετά εκνευρισμένος και σχεδόν αδύναμος να εξηγήσει την ήττα από την Καλλονή εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

«Έχουμε κακή νοοτροπία. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και δύσκολα οπότε θα πρέπει όλοι να βρούμε τι φταίει και να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε την κατάσταση. Πείτε μου τι φταίει. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Συνεχώς κάνουμε τα ίδια λάθη που δουλεύουμε στην προπόνηση αλλά αντί να τα αποφεύγουμε, εμείς τα επαναλαμβάνουμε. Κάνουμε λάθη ατομικά και ομαδικά. Χάνουμε εύκολα την αυτοσυγκέντρωσή μας με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να το εκμεταλλεύεται. Μονίμως δεχόμαστε γκολ με ευκολία ενώ εμείς χάνουμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που συμβαίνει και θα πρέπει όλοι αντί να ψάχνετε για δικαιολογίες, να προβληματιστείτε», ήταν τα λόγια του Αναστασίου, ο οποίος αυτή τη φορά δεν έκανε καμία νύξη για διαιτησία. Ανέφερε μόνο για τις πολλές καθυστερήσεις που έκαναν οι αντίπαλοι. «Χάσαμε την ηρεμία μας γιατί εκεί ήθελαν να μας οδηγήσουν. Και το πέτυχαν. Από ένα σημείο και μετά δεν παίζαμε ποδόσφαιρο, είχαμε μόνο νεύρα», τόνισε.

Αυτή τη φορά οι παίκτες δεν μίλησαν. Είχαν μιλήσει στα αποδυτήρια του σταδίου της Μυτιλήνης την Κυριακή το βράδυ μετά το παιχνίδι με την Καλλονή. Μίλησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές αλλά χαρακτηριστικό είναι ότι ο καθένας έλεγε κάτι διαφορετικό, προσπαθώντας να εξηγήσει τι συνέβη και επήλθε η ήττα! Άλλος έλεγε για τη διαιτησία, άλλος για το αντιποδόσφαιρο της Καλλονής, άλλος για την απουσία συγκέντρωσης, άλλος για την έλλειψη πάθους, άλλος για τη μη προσαρμογή κάποιων παικτών.

Σχετικά άρθρα