Αναζητείται και τέταρτος για τα επεισόδια

Διαβάστε ακόμα: 
Στην Αθήνα σε σταθερή κατάσταση
Ξεσπά ο πατέρας του τραυματία οπαδούΗ Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου εξέδωσε ανακοίνωση για τα χθεσινά επεισόδια στην Αλικαρνασσό κατά τη διάρκεια του αγώνα Ηρόδοτος – Εθνικός και τη σύλληψη τριών ατόμων, στα οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Εξάλλου, έγινε γνωστό πως αναζητείται και τέταρτο άτομο 32 ετών για τη συμμετοχή του στα επεισόδια.
Η ενημέρωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου:
Συνελήφθησαν (3) ημεδαποί στο Ηράκλειο γιατί συμμετείχαν σε συμπλοκή μεταξύ φιλάθλων σε ποδοσφαιρικό αγώνα, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου (2) ημεδαποί
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, όπου τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κ.λπ.
Για την υπόθεση αναζητείται ακόμη ένας 32χρονος ημεδαπός
Από τις αστυνομικές Αρχές του Ηρακλείου συνελήφθησαν χθες (14-09-2014) το βράδυ, δύο ημεδαποί, 22 και 27 ετών και σήμερα (15-09-2014) το πρωί ένας 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και παραπέμφθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, όπου τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κ.λπ.
Ειδικότερα οι συλληφθέντες, χθες το απόγευμα, λίγο πριν τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ’ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων Ηροδότου – Εθνικού Πειραιά, συμμετείχαν σε συμπλοκή μεταξύ φιλάθλων, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου δυο ημεδαποί, 46 και 40 ετών.
Ο 40χρονος, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, αποχώρησε, ενώ ο 46χρονος μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Για τη συμμετοχή του στη συμπλοκή αναζητείται ακόμη ένας 32χρονος ημεδαπός.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σχετικά άρθρα