Στην «τσίτα» όλους ο Μίτσελ! (video)

Όλους τους παίκτες του κρατάει σε ετοιμότητα ο Μίτσελ για το μεγάλο ματς της Τρίτης με την Ατλέτικο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν επέλεξε 18άδα για το παιχνίδι και έχει όλους τους παίκτες στο Ρέντη, με την τελική επιλογή να γίνεται μετά την πρωινή προπόνηση που θα περιλαμβάνει δουλειά στις στημένες φάσεις.

Οριστικά δεν υπολογίζεται ο Γιάννης Μανιάτης που έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Για τις 18 θέσεις υπάρχουν 21 παίκτες: Οι Ρομπέρτο, Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Σαλίνο, Μαζουάκου, Σιόβας, Μποτία, Αυλωνίτης, Αμπιντάλ, Γιαννούλης, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Κασάμι, Αφελάι, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Ντουρμάζ, Μήτρογλου, Διαμαντάκος, Μπενίτες .

Εκτός από τον Μανιάτη δεν υπολογίζονται οι Ντοσεβί, Γκαζαριάν, Φορτούνης που δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα, ενώ ο Βέργος θα παίξει με την ομάδα Νέων στο ματς με την Ατλέτικο για το Youth League (στις 19.00 στο Ρέντη).

Ο Μίτσελ δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση για την ενδεκάδα, με τις πληροφορίες να θέλουν τον Ισπανό να ενισχύει τον άξονα με Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Τσόρι και έναν έκ των Αφελάι, Ντουρμάζ να είναι ο παρτενέρ του σέντερ φορ. Φαβορί εδώ είναι ο Μήτρογλου αν και υπάρχει η πιθανότητα να ξεκινήσει ξανά ο Διαμαντάκος . Στην άμυνα είναι σίγουροι οι Ρομπέρτο, Μαζουάκου, Μποτία και Αμπιντάλ, με τον Ελαμπντελαουί και τον Σαλίνο υποψήφιους για τη θέση του δεξιού μπακ. .

Δείτε video από την τελευταία προπόνηση:

Σχετικά άρθρα