Η Τούμπα φοράει τα «γιορτινά» της

Ουσιαστικά μόνο σε ένα επίσημο παιχνίδι την φετινή σεζόν, ο ΠΑΟΚ έπαιξε στην Τούμπα με την παρουσία των φιλάθλων του. Ήταν η αναμέτρηση με την Ζίμπρου, ο αγώνας ρεβάνς για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λίγκ, εκεί όπου ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με το ευρύ 4-0 και προκρίθηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ.

Θυμίζουμε πως στα δύο εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, με την Καλλονή και την Νίκη Βόλου, ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε χωρίς την παρουσία των φιλάθλων του, εξαιτίας της τιμωρίας που του επέβαλε πριν από λίγους μήνες η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ . Το βράδυ της Πέμπτης όμως, στην αναμέτρηση με την Ντιναμό Μίνσκ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λίγκ, η Τούμπα θα φορέσει και πάλι τα «γιορτινά» της. Χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών και να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών και του Αγγελου Αναστασιάδη.

Μεγάλη προπώληση εισιτηρίων για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπάρχει, όμως, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ θεωρούν δεδομένο πως την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, χιλιάδες φίλαθλοι θα βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Θυμίζουμε πως οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, που ανέρχονται στους 8219, έχουν δικαίωμα πρόσβασης στο γήπεδο της Τούμπας, χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο. Ακόμη, πρέπει να τονίσουμε πως εξαιτίας της παρουσίας φιλάθλων της Ντιναμό στην Τούμπα, δεν θα λειτουργήσει η θύρα 8, για τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις των επιτελών του Δικεφάλου, στην Τούμπα, το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 20.000 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Η προπώληση των εισιτηρίων για τους τρείς εντός έδρας αγώνες για την φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λίγκ συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ πλέον χωρίς τιμωρία (σε Ελλάδα ή Ευρώπη) θα έχει τον κόσμο του, στο πλευρό του.

Σχετικά άρθρα