Αρχική / More / Δώρα / Οι αναγνώστες που κέρδισαν προσκλήσεις για τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη
Οι αναγνώστες που κέρδισαν προσκλήσεις για τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη thumbnail

Οι αναγνώστες που κέρδισαν προσκλήσεις για τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη

Οι δύο τυχεροί που κέρδισαν τις διπλές προσκλήσεις για τη μοναδική συναυλία του Γιάννη Χαρούλη είναι η Πηνελόπη Μανούσου και ο Γιάννης Τσινάβος.


Η φίλη μας Πηνελόπη είναι 34 ετών, τραπεζικός υπάλληλος, σύζυγος και μητέρα 2 παιδιών. Ζει στην Αθήνα και στον ελεύθερο χρόνο της, όσο διαθέτει λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, της αρέσει να παρακολουθεί κυρίως θέατρο και καμιά καλή ταινία ή συναυλία!


Επικοινωνήσαμε μαζί της και μας είπε: “Το site σας το επισκέπτομαι αρκετά συχνά, γιατί βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσες όλες τις στήλες και ειδικά όσες αφορούν τα παιδιά, την υγεία, την ψυχολογία, τις κοινωνικές σχέσεις κτλ. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία και θεωρώ ότι είναι ένα πληρέστατο site, από το οποίο μπορεί κανείς να αντλήσει πληροφορίες για μεγάλη γκάμα θεμάτων. “


Μας ανέφερε πως, ως μαμά που είναι, θα ήθελε να διαβάζει στη σελίδα μας άρθρα σχετικά με τις σχέσεις γονέων – παιδιών ή αδερφών μεταξύ τους, πχ ποιος είναι σύμφωνα με τους ψυχολόγους ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος να διαχειριζόμαστε εμείς οι γονείς τις δυσκολίες της καθημερινότητας (πχ ανεργία, οικονομικά προβλήματα, απώλεια αγαπημένων προσώπων κτλ) ενώπιον των παιδιών μας, ειδικά όσο αυτά είναι πολύ μικρά ακόμα.


“Συγχαρητήρια και για την πρωτοβουλία σας για on-line chat με τους ψυχολόγους σας, με σκοπό την ψυχολογική υποστήριξη όσων τη χρειάζονται! Εύχομαι στο boro και σε όλους τους φίλους του καλό και δημιουργικό χειμώνα, καλή συνέχεια, με υγεία και τύχη!!!” πρόσθεσε η Πηνελόπη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμάς για την επικοινωνία και της υποσχόμαστε πως θα της απαντήσουμε σύντομα στο ερώτημα της.


Ο δεύτερος νικητής είναι ο Γιάννης Τσινάβος, 25 χρονών, φοιτητής στο Καποδιστριακό στο τμήμα της Θεολογίας. Μας ευχαριστεί πολύ για τη πρόσκληση καθώς του αρέσει πολύ η μουσική του Γιάννη Χαρούλη.Το boro.gr το έμαθε από το facebook και του αρέσει να διαβάζει καθημερινά τις στήλες με τα ταξίδια, τα νέα αλλά και τα ψυχολογικά θέματα που αναλύουμε. Μας ανέφερε χαρακτηριστικά πως διαβάζοντας στο boro.gr άρθρα με θέμα το "πώς να ανεβάσεις τη διάθεση και ψυχολογία σου" άρχισε να νιώθει καλύτερα καθώς οι πληροφορίες των άρθρων τον βοήθησαν πολύ. Μας ευχαριστεί που αγγίζουμε καθημερινά θέματα που μπορεί να απασχολούν πολλούς ανθρώπους.


 


Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X