Επιλογές σε σημείο, goal και σκόρερ από το Τσάμπιονς Λιγκ

106   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2       2,00 (Bet365)

 

Ο Ολυμπιακός έχει τη δύναμη της έδρας και τίποτα άλλο απέναντι στην Ατλέτικο. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη, δεν διαθέτει αξιόπιστο και γρήγορο κέντρο άμυνας, δεν έχει παίξει με σοβαρό αντίπαλο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα ώστε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της. Αλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα παιχνίδια. Το Σαββατοκύριακο έπαιζε με τον ΟΦΗ και την ίδια ώρα η Ατλέτικο αγωνιζόταν με τη Ρεάλ και μάλιστα την κέρδιζε μέσα στο «Μπερναμπέου». Η ομάδα του Σιμεόνε, έχει πανίσχυρη άμυνα, απίστευτα τρεξίματα, φοβερό τρανζίσιον, ενώ παρουσιάζεται εξαιρετική και στις στημένες φάσεις.

 

106   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΡΑΝΤΑ (Anytime scorer)          11,00 (Βετ365)

Ο Μιράντα προωθείται σε όλες τις στημένες φάσεις της Ατλέτικο, σε αυτή την απόδοση αξίζει το ποντάρισμα, καθώς μπορεί να κάνει τη… ζημιά.

 

106   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΝΤΙΝ (Anytime scorer) 13,00 (Βετ365)

Τα ίδια ισχύουν και στην περίπτωση του Γκοντίν, είναι εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι, προωθείται στα στημένα, μπορεί μία από τις κεφαλιές που θα πάρει να καταλήξει στο βάθος της εστίας του Ρομπέρτο.

 

107   ΡΕΑΛ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ        Goal  2,00 (Bet365)

Με τα προβλήματα που έχει η Ρεάλ σε άμυνα και κέντρο μέχρι και… εμείς μπορούμε να της βάλουμε γκολ. Η αναμέτρηση με τη Βασιλεία είναι λογικά πολλά με λίγα, θεωρούμε όμως, ότι οι Ελβετοί θα βρουν τους διαδρόμους που θα χρειαστούν ώστε να σκοράρουν έστω και μία φορά. Αλλωστε, μέχρι τώρα βρήκαν δίχτυα στα επτά από τα οκτώ παιχνίδια που έδωσαν.

 

 

Σχετικά άρθρα