Μέσα Κίτσιου και Γκολάσα

Με τον Στέλιο Κίτσιου και τον Εγιάλ Γκολάσα να βγάζουν ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης και να τίθενται στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τρίτης (16.09) που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους άφησαν εκτός από τα τελευταία ματς του ΠΑΟΚ και υπολογίζονται για τον αγώνα της Πέμπτης (18.09) κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.
Ο Χέντβιγκες Μαντούρο ακολούθησε μέρος της προπόνησης με μπάλα δείχνοντας πως είναι κοντά στην επιστροφή του, αλλά δεν συμμετείχε σε όλες τις ασκήσεις ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνέχισε προπόνηση επανένταξης, ενώ ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε θεραπεία.
Η προπόνηση περιελάμβανε ζέσταμα με μπάλα, ασκήσεις στα τελειώματα φάσεων και παιχνίδι σε μικρό γήπεδο με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες από τον προπονητή. Ο Φακούντο Περέιρα γυμνάστηκε μόνος του για λόγους αποφόρτισης λόγω κόπωσης κι ενόψει των συνεχόμενων αγώνων.
 
 

Σχετικά άρθρα