«Έδεσε» Αγριμάκη και Ροβίθη ο ΟΦΗ

Με τη φανέλα του ΟΦΗ θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τα επόμενα χρόνια ο Μιχάλης Αγριμάκης καθώς η διοίκηση της κρητικής ομάδας ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με το νεαρό τερματοφύλακα μέχρι το 2018.
Το ίδιο συνέβη και με τον Μανόλη Ροβίθη, ο οποίος υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο.
Η ανακοίνωση για Αγριμάκη:
Παίκτης του ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα είναι ο Μιχάλης Αγριμάκης. Ο νεαρός τερματοφύλακας συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη και συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιο του, που έληγε το καλοκαίρι, για τρία ακόμα χρόνια.
«Νιώθω μεγάλη χαρά και συνάμα μεγάλη τιμή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο μου οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Τους ευχαριστώ όλους και θέλω να είναι σίγουροι ότι καθημερινά θα δίνω τα πάντα για να τους δικαιώσω».
Η ανακοίνωση για Ροβίθη:
Παίκτης του ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα είναι ο Ροβίθης που συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ΠΑΕ.
Το συμβόλαιο του νεαρού επιθετικού τελείωνε το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά έπειτα από την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Μάνθο Πουλινάκη αποφασίστηκε να επεκταθεί για τρία ακόμα χρόνια.
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την πρόταση, τον προπονητή για την εμπιστοσύνη του και εγώ από την πλευρά μου θα δίνω τα πάντα κάθε μέρα για να βελτιώνομαι και να καθιερωθώ στην αγαπημένη μου ομάδα».

Σχετικά άρθρα