Μίτσελ: «Ανατρίχιασα»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Μίτσελ μετά την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Καραϊσκάκη με 3-2.

“Αυτή είναι μία νίκη των παικτών και όχι του προπονητή. Εγώ δίνω οδηγίες και εκείνοι ανταποκρίνονται”, είπε αρχικά ο Μίτσελ.

Για τις αλλαγές που έκανε: «Ήταν πετυχημένες αλλαγές αλλά για αυτό γίνονται οι αλλαγές. Σήμερα πέτυχαν όλοι, όλοι ανταποκρίθηκαν.  Όσοι βγήκαν ήταν πολύ κουρασμένοι, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Οι παίχτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια και παρά το ότι πίεσαν εμείς ανταποκριθήκαμε σωστά»

Για το ότι φώναζαν το όνομα του οι φίλοι του Ολυμπιακού: Από την πρώτη στιγμή που ήρθα οι φίλοι του Ολυμπιακού με έκαναν να νιώθω Πειραιώτης και μου έδειξαν την αγάπη τους. Όταν τραγουδούσαν το όνομα μου, ανατρίχιασα.

Για το αν έφτασε κάποιο sms από την Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι είναι πολύ μεγάλος προπονητής και θα κερδίσει όλους τους αντιπάλους του. Ακόμα και την Ατλέτικο και την Μπαρτσελόνα. Ελπίζω να το κάνουμε και εμείς αλλά θα είναι πολύ δύσκολο για μας. 

Για τις προσδοκίες: Είναι οι ίδιες με αυτές που είπα στην συνέντευξη Τύπου. Θέλαμε τη νίκη και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το Ολυμπιακό λίγο καλύτερο στην Ευρώπη.

Για Μιλιβόγιεβιτς και Μήτρογλου: Ο Μήτρογλου μας έκανε χαρούμενους και είναι πλέον έτοιμος. Ο Λούκας είναι μεγάλος παίχτης και ο κατάλληλος για την θέση του Σάμαρη.

Για το αν θα γράψει βιβλίο για το πως φτιάχνεις μια νέα ομάδα: Όλοι οι προπονητές κάνουμε την ίδια δουλειά. Άλλοι με λιγότεροι και άλλοι με περισσότερη επιτυχία. Εμένα με πιστεύουν οι παίχτες μου.

Σχετικά άρθρα