Και τώρα η διαχείριση…

Ο Ολυμπιακός απολαμβάνει τη μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, ίσως τη μεγαλύτερη στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου όπως είπε στους παίκτες στα αποδυτήρια ο Β. Μαρινάκης, ρίχνοντας πλέον το βάρος στη συνέχεια των υποχρεώσεών του.
 
Όσον αφορά στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο επόμενος σταθμός είναι η Σουηδία και το Μάλμε, σε ένα πολύ πονηρό και καθοριστικό παιχνίδι για το στόχο της πρόκρισης. Διότι εάν ο Ολυμπιακός καταφέρει να νικήσει τη σουηδική ομάδα, τότε θα έχει εξασφαλίσει την τρίτη θέση του ομίλου και θα ΄χει κάνει μεγάλο βήμα για να μπει σφήνα σε Ατλέτικο και Γιουβέντους και να συνεχίσει στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη στη σειρά σεζόν. 
 
Ο Μίτσελ δήλωσε μετά το θρίαμβο ότι η ετοιμότητα της ομάδας του είναι στο 70% κι ο Ισπανός περιμένει ότι με τη δουλειά και τα παιχνίδια η βελτίωση θα συνεχιστεί. 
 
Από τα κεντρικά πρόσωπα του αγώνα ήταν ο Μήτρογλου που ήταν μέσα και στα τρία γκολ. Στο πρώτο έκανε την προβολή μπερδεύοντας τον Όμπλακ, στο δεύτερο μπέρδεψε τους στόπερ με την προσποίηση και στο τρίτο δεν μπέρδεψε κανέναν. Απλά εκτέλεσε!
 
Ένα ωραίο παρασκήνιο έχει να κάνει με τον πατέρα του διεθνούς φορ που ήταν στο γήπεδο. Του έλεγαν στο πρώτο ημίχρονο ότι ο γιος του πάει πολύ καλά κι εκείνος ήρεμος τους διαβεβαίωνε ότι το γκολ θα το βάλει στην άλλη εστία, στο δεύτερο μέρος. Όπως κι έγινε! Για τον Μήτρογλου που πάει να γράψει ιστορία και να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, μιλούσε με κολακευτικά λόγια στον ίδιο τον παίκτη ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά το ματς. 
 
Η ομάδα κάνει σήμερα φωτογράφηση για την εταιρεία πολιτικού ιματισμού που συνεργάζεται κι αρχίζει την προετοιμασία για το παιχνίδι με την Βέροια, ώστε με νίκη να περάσει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Εκτός μάχης είναι ο Σαλίνο

Σχετικά άρθρα