Αρχική / More / Δώρα / Η αναγνώστρια που κέρδισε 1 διπλή πρόσκληση για το Quidam
Η αναγνώστρια που κέρδισε 1 διπλή πρόσκληση για το Quidam thumbnail

Η αναγνώστρια που κέρδισε 1 διπλή πρόσκληση για το Quidam

Η τυχερή μας αναγνώστρια που κέρδισε 1 διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Quidam» του Cirque du Soleil είναι η Κατερίνα Παπαγγελή.


Επικοινωνήσαμε μαζί της και ενθουσιάστηκε με το δώρο. Ανυπομονεί να παρακολουθήσει την παράσταση καθώς γνωρίζει σχετικά με τις απίθανες παραγωγές του Cirque du Soleil.


Η Κατερίνα είναι 33 χρονών και ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι καθηγήτρια Αγγλικών και παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα. Το boro.gr το έμαθε μέσω φίλων οι οποίοι της το πρότειναν για την πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία του. Πρόσθεσε βέβαια, πως ήξερε την εκπόμπή Μπορώ από την τηλεόραση καθώς και την πορεία της Άννας Δρούζα.
Της αρέσει πολύ να διαβάζει άρθρα σχετικά με την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, ψυχολογικά θέματα αλλά και της αρέσει να ταξιδεύει μέσω της στήλης των ταξιδιών.


Επίσης η Κατερίνα μας είπε πως έχουν λυθεί πολλές απορίες της μέσω των άρθρων του boro.gr σχετικά με το άγχος και πως επηρεάζει την καθημερινότητα μας αλλά και το πρόβλημα της σχετικά με τις αϋπνίες. Μας ευχαριστεί και για την καθημερινή δουλειά που κάνουμε αλλά και για το δώρο που κέρδισε!


Εμείς της ευχόμαστε να απολαύσει την παράσταση!


Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X