Όλοι μέσα για Βέροια

Δεν ανακοίνωσε 18άδα για το παιχνίδι με τη Βέροια ο Μίτσελ και κρατάει όλους τους διαθέσιμους παίκτες του σε ετοιμότητα για την αυριανή αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη
 
Σίγουρα ο Ισπανός θα κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι εναντίον της Ατλέτικο, καθώς κάποιοι παίκτες είναι κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια και κάποιοι άλλοι περιμένουν τη σειρά τους.
 
Κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας, ο προπονητής του Ολυμπιακού υπολογίζει στους Ρομπέρτο, Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Μαζουάκου, Γιαννούλη, Σιόβα, Αμπιντάλ, Μποτία, Αυλωνίτη, Εντινγκά, Μπουχαλάκη, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φουστέρ, Ντομίνγκες, Γκαζαριάν, Ντουρμάζ, Αφελάι, Μπενίτες, Διαμαντάκο, Μήτρογλου, Φορτούνη. Από αυτούς θα καοπούν τέσσερις για τη 18αδα του αγώνα. 
 
Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν ελάχιστα, με τον Ντοσεβί να κάνει θεραπεία και τον Σαλίνο το ίδιο, ενώ πρόγραμμα συντήρησης και αποφόρτισης έκανε ο Γιάννης Μανιάτης .
 
Στην τελευταία προπόνηση, την Παρασκευή, οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν με ασκήσεις κατοχής και πίεσης προς τον αντίπαλο, ενώ παράλληλα, δούλευαν επάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και το γρήγορο passing game. Στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής, ενώ ολοκλήρωσαν με δίτερμα  στα 3/4 του γηπέδου. 
 
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης αρκετοί ποδοσφαιριστές έμειναν στον αγωνιστικό χώρο και επιδόθηκαν σε εκτελέσεις φάουλ και σουτ προς την εστία από διάφορες «γωνίες» και θέσεις.

Σχετικά άρθρα