Κλάους: «Η υπογραφή με απελευθέρωσε»

Άλλος άνθρωπος είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης μετά το νέο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας που υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ. Και αυτό το δήλωσε ξεκάθαρα, σε δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης που καλύπτουν καθημερινά το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης είναι χαρούμενος για το χατ τρικ που πέτυχε σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Και αυτό που τον ενδιαφέρει αναμφίβολα, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά, είναι να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.

Ο Αθανασιάδης δήλωσε με νόημα: 

«Είμαι χαρούμενος για το χατ τρικ που σημείωσα εναντίον της Ντιναμό στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λίγκ. Είμαι χαρούμενος γιατί έφθασα τα 14 γκολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και βρίσκομαι εκεί, μαζί με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Πιστεύω ότι και τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα έρθουν και άλλες τέτοιες στιγμές. Είναι αλήθεια ότι μέχρι την υπογραφή του νέου μου συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ αισθανόμουν πίεση, αλλά τώρα είμαι πιο ήρεμος. Είναι γεγονός ότι έχω κάνει μια από τις καλύτερες αρχές της σεζόν στην καριέρα μου και μακάρι η συνέχεια να είναι ανάλογη, να κερδίζει ο ΠΑΟΚ, να είμαστε όλοι χαρούμενοι και να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Πιστεύω στη συνέχεια να καταφέρουμε να πετύχουμε πολλά πράγματα με αυτή την ομάδα».

Ο Κλάους μίλησε και για την δουλειά που γίνεται στην ομάδα από τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου. Και είπε: «Αυτό που θέλουμε είναι να βγαίνει η δουλειά που κάνουμε στις καθημερινές προπονήσεις. Υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα κι όλοι θέλουν να δείξουν την αξία τους. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, τρέχουμε πολύ στη διάρκεια των αγώνων και το αποτέλεσμα το βλέπει ο κόσμος. Φυσικά, πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι με τη Ντιναμό και να αφοσιωθούμε στον δύσκολο αγώνα που μας περιμένει τη Δευτέρα στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Μακάρι κι εκεί να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Σχετικά άρθρα