Συντριβή Άρη στο «κίτρινο» Καυτανζόγλειο

Οι οπαδοί του Άρη μετέτρεψαν το “Καυτανζόλγειο” σε… “Κλεάνθης Βικελίδης” όμως, οι “κίτρινοι” υπέστησαν “βαριά” ήττα από τον Καμπανιακό με σκορ 3-0 στην αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Το ματς… στράβωσε από νωρίς για την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη όταν στο 21′ οι τυπικά γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι αλλά και την αποβολή του Καρατζιοβαλή. Ο Υψηλός νίκησε τον Μπαϊμάκη από τα έντεκα βήματα και ο Καμπανιακός άνοιξε το σκορ. Αγωνιζόμενος με παίκτη λιγότερο ο Άρης επιχείρησε να αντιδράσει και στο 26′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν ο Καπνίδης νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Κηπουρό. Πέντε λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των 45 λεπτών οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά ο Μπαϊμάκης αντέδρασε σωστά στο πλασέ του Χρήστου .

Το δεύτερο μέρος στο “Καυτανζόγλειο” άρχισε καταστροφικά για τον Άρη. Στο 48′ ο Καμπανιακός κέρδισε δεύτερο πέναλτι έπειτα από τραγικό λάθος του Γκόλια και ο Υψηλός νίκησε για δεύτερη φορά τον Μπαϊμάκη “γράφοντας” το 2-0, το οποίο “πάγωσε” τους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η αποβολή του Παπάζη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Καμπανιακό δεν.. βοήθησε την κατάσταση για τον Άρη και στις καθυστερήσεις του αγώνα οι “κίτρινοι” δέχτηκαν και τρίτο γκολ με τον Προβατίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός (48΄Ντούνγκα), Λιόλιος, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σταυρόπουλος, Σουνάς, Καπνίδης( 64΄Χιντισέλι), Ρένια (24΄Μπαϊμάκης).

Καμπανιακός: Κηπουρός, Παπάζης, Τρικαλινός, Δουμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Υψηλός, Αντωνιάδης, Χρήστου (70΄Προβατίδης), Κουντουράς, Πόπτσης.


Τα αποτελέσματα του 1ου ομίλου:

Έβρος Σουφλίου – Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-0
Καμπανιακός – Άρης 3-0
Καστοριά – Εθνικός Αγιονερίου 0-0
Ορφέας Ελευθερούπολης – Ηρακλής Αμπελοκήπων
Καβάλα – Δόξα Δράμας 2-0
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Ακροποτάμου 4-0
Θύελλα Φιλώτα – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
Πανσερραϊκός – Απόλλων Αρναίας 3-1

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής 

Σχετικά άρθρα