«Περήφανος για τους παίκτες μου γιατί νίκησαν κόντρα σε όλα»

Σαφώς ικανοποιημένος από την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του αλλά και προβληματισμένος για τις διαιτητικές αποφάσεις εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού στα Χανιά.

«Μπήκαμε στο παιχνίδι για να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που είχε πολύ καλή ψυχολογία μετά την επιβλητική νίκη της την περασμένη εβδομάδα επί του Εργοτέλη. Ενώ αντίθετα εμείς προερχόμασταν από δύο συνεχόμενες ήττες στα ματς με την Καλλονή και τη Ντιναμό Μόσχας. Αυτές οι ήττες πείσμωσαν την ομάδα μας. Είχαμε ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο και ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε εξέλιξη. Οι παίκτες μου πίστεψαν στη νίκη και ξέραμε απ’ την αρχή ότι είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλό μας», είπε αρχικά ο Αναστασίου.

Σε ερώτηση για τα δύο γκολ που δέχθηκαν οι Πράσινοι, ο Έλληνας τεχνικός δεν θέλησε να μπει στην ουσία. «Κρατάμε τα θετικά στοιχεία και κοιτάμε ότι σημειώσαμε τρία γκολ. Μπορούμε να κάνουμε ακόμη καλύτερα πράγματα στη συνέχεια. Οι παίκτες έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες και το ξέρω πολύ καλά γιατί δουλεύουμε μαζί τόσο καιρό. Μένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Αυτή η ομάδα μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο», υπογράμμισε.

Σχετικά με τα δύο ανύπαρκτα οφσάιντ εις βάρος του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο ο Αναστασίου σχολίασε: «Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και για έναν ακόμη λόγο, διότι πήραν τη νίκη κόντρα σε όλα». Για το μόλις ένα κερδισμένο φάουλ σε κατοχή μπάλας 60-40 υπέρ του Παναθηναϊκού, ο Αναστασίου ξέσπασε αναφερόμενος και στον περσινό αγώνα του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό. «Από μόνο του αυτό λέει πολλά. Είναι κουραστικό να μιλάμε για τη διαιτησία, πάντα θα υπάρχει πρόβλημα. Πέρσι σε ανάλογο ματς, εσείς θα θυμάστε πως υπήρχε το στατιστικό με τα φάουλ 14-1 σε βάρος του Πλατανιά, ενώ νικούσε με 1-0. Στο τέλος έχασε ο Πλατανιάς αλλά δεν υπήρξε καμία αντίδραση για τη διαιτησία. Δεν με ενοχλεί αυτό, αλλά με ενοχλεί ότι υπάρχει υπεροψία», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα