Ο διπλός στόχος για τον ΠΑΟΚ

Σε καθαρά αγωνιστικούς ρυθμούς κινούνται στον ΠΑΟΚ εν όψει του σημερινού πολύ σημαντικού αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Αγγελος Αναστασιάδης μπορεί να απέκλεισε τον Γκολάσα από την αποστολή, έχει όμως ετοιμοπόλεμους παίκτες στην διάθεση του. Εκτός από όσους αγωνίστηκαν στα προηγούμενα νικηφόρα παιχνίδια, επέστρεψε ο Μαντούρο που μπορεί να αποτελέσει παίκτη – κλειδί στην πορεία της ομάδας.

Κόντρα στον Παναιτωλικο ο ΠΑΟΚ έχει διπλό στόχο. Δεν είναι εύκολο να τον πετυχει, όμως έχει δείξει χαρακτήρα ομάδας στα προηγούμενα ματς στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Και αυτόν τον χαρακτήρα, καλείται να τον «βγάλει» και απόψε το βράδυ. Ο ΠΑΟΚ εκτός από το δεύτερο «διπλό» που θα διεκδικήσει με αντίπαλο μια πολύ σοβαρή ομάδα, θέλει να διευρύνει και το ενεργητικό του στα γκολ, στην παραγωγικότητα. Αυτά τα 17 γκολ που έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια, δείχνουν πως η ομάδα έχει βρει τον τρόπο να απειλεί και να παραβιάζει τα αντίπαλα δίχτυα. Το ίδιο θέλει να κάνει και σήμερα, διατηρώντας όμως την εστία του αλώβητη.

Ο Αναστασιάδης δεν αναμένεται να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα, θα διατηρήσει τον βασικό κορμό, μένει όμως να δούμε εάν θα βάλει από την αρχή τον Περέιρα ή ακόμη και τον Κίτσιου . Τα συστατικά στοιχεία που παρουσίασε η ομάδα του ΠΑΟΚ με την πιεστική άμυνα προς τους αντιπάλους του και τον απλό τρόπο που έφθανε στο γκολ, θα αποτελέσουν και απόψε τα «κλειδιά» του Δικεφάλου του Βορρά, για να πετύχει την δεύτερη νίκη της, εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.

Σχετικά άρθρα