«V-Span» σε «Παπ»: «Δεν έπρεπε να φύγω από το ΝΒΑ»

Ο Κώστας Παπανικολάου βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του με τους Ρόκετς, στην rookie χρόνια του στο ΝΒΑ.

Ο Έλληνας φόργουορντ αποκάλυψε πως πριν συμφωνήσει με την ομάδα του Χιούστον, είχε μιλήσει με τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο είχε συμβουλευτεί, αφού ο γκαρντ του Ολυμπιακού, είχε αγωνιστεί στους Ρόκετς στο πέρασμα του από το ΝΒΑ.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα δήλωσε στο chron.com, ο Παπανικολάου, ο Kill Bill του είπε πως “ήταν λάθος που έφυγε και ότι θα έπρεπε να είχε μείνει για ακόμη ένα χρόνο. Πάντα ο πρώτος χρόνος είναι πολύ σκληρός, αλλά αν πραγματικά το θέλεις και σου αρέσει, πρέπει να μείνεις εκεί. Ειδικά για τους Ευρωπαίους είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστείς την πρώτη χρονιά”.

Μάλιστα ο Παπανικολάου είπε πως ο Σπανούλης δεν κρατάει κακία σε κανένα και έδωσε την συμβουλή του στο πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού λέγοντας πως “Πρέπει να παλέψεις και αν δεν κυλήσουν καλά τα πράγματα στην πρώτη χρονιά, πρέπει να συνεχίσεις να πολεμάς”.

Σχετικά άρθρα