Στον πάγκο ξανά ο Κασίγιας

Δύο ημέρες μετά την υπεράσπιση του Ίκερ Κασίγιας από τον Φλορεντίνο Πέρεθ, ο Κάρλο Αντσελότι δείχνει τον πάγκο στον διεθνή Ισπανό πορτέρο.

Έτσι για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Κέιλορ Νάβας αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία της Ρεάλ, στο ματς για την 5η αγωνιστική κόντρα στην Έλτσε στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Κατ’αρχίν πρόκειται για ροτέισον ωστόσο ο χειρισμός από τον Αντσελότι λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του προέδρου θεωρείται κάπως άκομψος. Και ενώ είχε καταλαγιάσει η συζήτηση για τη θέση 1 της βασίλισσας, σήμερα ανοίγει και πάλι.

Όπως διαβεβαίωσε ο Κάρλο Αντσελότι, η απόφαση του να ξεκινήσει βασικό τον Νάβας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις αποδοκιμασίες που άκουσε ο «Άγιος Ίκερ» σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με Ατλέτικο Μαδρίτης και Βασιλεία.

Αν ο Κοσταρικανός πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση τότε θα μεγιστοποιήσει τα επιχειρήματα για να εκτοπίσει τον κασίγιας από την εστία.

Παράλληλα με τον Νάβας, θέση βασικού θα πάρει και ο Τσιτσαρίτο, που με τα δύο του γκολ κόντρα στη Λα Κορούνια έδειξε ότι μπορεί να στηρίξει τον Μπενζεμά στη επιθετική αιχμή της Ρεάλ.

Σχετικά άρθρα