Με αρκετές αλλαγές ο Αστέρας

Με αρκετές αλλαγές θα αγωνιστεί αύριο με τον Αιγινιακό (16.30, ΟΤΕ 4) -στην πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος- ο Αστέρας, αφού ο Στάικος Βεργέτης δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Κοσίσκι, Γκοϊάν, Λούι, Ουσέρο, Ρόλε και Μάσα που τους αφήνει στην Τρίπολη προκειμένου να ξεκουραστούν από τα συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δεν υπολογίζονται για την συγκεκριμένη αναμέτρηση οι τραυματίες Κουρμπέλης, Τορμένα, Σανκαρέ και Μπαντιμπανγκά . Οι δύο πρώτοι αναμένεται να μπουν τις επόμενες ημέρες, ενώ οι άλλοι δύο μετά τα αποτελέσματα των μαγνητικών θα μείνουν εκτός για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα στην αρχή και στη συνέχεια αφιερώθηκε χρόνος σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης παιχνιδιού, ενώ ο Βεργέτης δούλεψε και στις στημένες φάσεις.

Μιλώντας για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης: «Περιμένω με αγωνία αυτό το παιχνίδι για να δω κάποιους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα. Έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ του Αστέρα»

Η αποστολή του Αστέρα θα αναχωρήσει το μεσημέρι από την Τρίπολη για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Αιγινιακό.

Σχετικά άρθρα