Πέρασε από τα Ψαχνά ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος επιβλήθηκε 1-0 του Ηρακλή Ψαχνών και άρχισε με το “δεξί” τις υποχρεώσεις του στο κύπελλο Ελλάδος. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα ο Κούρος στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης.

Παρουσία του νέου προπονητή της ομάδας, Ρικάρντο Σα Πίντο, στις εξέδρες του γηπέδου των Ψαχνών, ο Ατρόμητος έκανε το καθήκον του και πήρε τη νίκη που του δίνει τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στη “μάχη” για την πρόκριση στους “16” του κυπέλλου.

Η ομάδα του Περιστερίου κάθε άλλο παρά εύκολο έργο είχε απέναντι στους νησιώτες, ωστόσο ένα τέρμα ήταν αρκετό για να τους δώσει τη νίκη. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Κούρος στο 75ο λεπτό, λύνοντας τον “γόρδιο δεσμό” της άμυνας των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Κούτσης): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Ραπτάκης (60′ Λόμπα), Παπαδόπουλος, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Φλίγκος (83′ Ποσενκόβιτς), Νάκας, Ράντι (90′ Δαλαβέρης), Γουόρντεν

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος, Ούμπιντες (90’+2′ Φάμπιο), Μπάλλας, Τάτος (77′ Δημούτσος), Γεωργίου (52′ Πίτου Γκαρσία), Καραμάνος, Παπάζογλου

Σχετικά άρθρα