Μεταγραφές και «μεταγραφές»

Θα έρθει η ώρα που θα ανοίξει ο φάκελος «μεταγραφές καλοκαιριού 2014» στον Παναθηναϊκό.

Προς το παρόν οι μεταγραφές στο Τριφύλλι είναι αόρατες, η βοήθεια μηδαμινή και το μόνο που έχει μείνει είναι το μήνυμα του Γιάννη Αναστασίου προς κάθε νεοφερμένο παίκτη. Μήνυμα ότι θα πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ για να υπολογίζεται ως μέλος του βασικού κορμού. Και είναι απολύτως λογικό αυτό που κάνει ο Αναστασίου.

Ο Μπούρμπος ήρθε πρώτος χρονικά αλλά πρέπει να είναι μοναδική περίπτωση παίκτη που μετά από σχεδόν τρεις μήνες σε μια ομάδα, δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Ο Μπούι είναι αλλού γι΄ αλλού στα ματς ενώ στις προπονήσεις κάθε άλλο παρά διάθεση να μπει στο πνεύμα της ομάδας δείχνει.

Ο Στιλ είναι μόνιμα στον πάγκο πίσω από τον Κοτσόλη.

Και ο Μπερίσα λογίζεται αυτή τη στιγμή μόνο ως κομμάτι της ομάδας Νέων.

Οι τρεις πρώτοι προαναφερθέντες θα πάρουν μια ευκαιρία στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου. Για να δούμε εάν θα την αδράξουν ή θα την πετάξουν.

Πάλι καλά δηλαδή που στον Παναθηναϊκό βγαίνουν σιγά – σιγά εσωτερικές μεταγραφές. Ο Ντίνας έχει στοιχεία για να εξελιχθεί σε αποκάλυψη της σεζόν. Ο Δώνης δείχνει αποφασισμένος να «αρπάξει από τα μαλλιά» κάθε ευκαιρία. Εφόσον προκύψει -επιτέλους- και Μπαϊράμι τότε τουλάχιστον μεσοεπιθετικά το Τριφύλλι θα έχει κάνει ένα βήμα μπροστά συγκριτικά με την περσινή σεζόν.

Σχετικά άρθρα