«Σημαντική η αντίδραση όχι η νίκη»

«Το σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε σωστά αμυντικά και επιθετικά όταν η Έφες πήρε το προβάδισμα», επισήμανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την νίκη του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του «Gloria Cup».

«Ήταν για εμάς το τέταρτο φιλικό προετοιμασίας, αλλά το πιο δυνατό», σχολίασε αρχικά ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» και τόνισε: «Προφανώς και οι δύο ομάδες δεν είναι έτοιμες. Εμείς έχουμε δύο σοβαρούς τραυματισμούς στη θέση «3» και πρέπει να βρούμε λύσεις. Εγώ θα κρατήσω το τρίτο δεκάλεπτο που ήταν πολύ κακό για εμάς, κάναμε 8 λάθη, είχαμε κακές επιλογές, αλλά θα κρατήσω και την αντίδραση μας όταν βρεθήκαμε πίσω με έξι πόντους. Δεν είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε, σημαντικό είναι πως αντιδράσαμε σωστά και αμυντικά και επιθετικά. Εύχομαι καλή τύχη στην Εφές και να έχουν υγεία».

«Σήμερα είχαμε το πρώτο μας πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι, είχαμε και καλές στιγμές στο παιχνίδι, αλλά και λανθασμένες επιλογές σε άμυνα και επίθεση πάνω στις οποίες θα πρέπει να δουλέψουμε στις επόμενες προπονήσεις», σχολίασε ο 19χρόνος γκαρντ του Ολυμπιακού Ανδρέας Χριστοδούλου.

Σχετικά άρθρα