Πήρε πόντο στην Κομοτηνή η ΑΕΚ

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ του Πανθρακικού και της ΑΕΚ στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και δη στο πρώτο μέρος, όταν πραγματοποίησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Πλατέλλα και Μάνταλο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της και να πετύχει ένα τέρμα.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη πλευρά δεν έδειξαν διατεθειμένοι να ρισκάρουν και προτίμησαν ένα παιχνίδι βασισμένο στην καλή ανασταλτική λειτουργία. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου με εξαίρεση μια φάση με πρωταγωνιστή τον Ιγκόρ στην εκπνοή του αγώνα, δεν απείλησαν την εστία του Ανέστη.

Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό. Το αποτέλεσμα σαφώς και δεν αφήνει παραπονεμένο κανέναν. μένει όμως μια πικρή “γεύση” για τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι ήθελαν μια νίκη γοήτρου απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Α. Μάντζιος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Σερφά, Εμπόου, Λαδάκης, Μεχία (82′ Πέρεθ), Μπαϊκαρά, Τζάνης (57′ Ιγκόρ), Αράμπα (57′ Κάσες), Ντιγκινί.

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου (90+2′ Ρόβας), Πλατέλλας (83′ Ντούνης) , Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Αραβίδης (72′ Ντακόλ).

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου (1η αγωνιστική)

1. Ατρόμητος 3β.
2. ΑΕΚ 1β.
3. Πανθρακικός 1β.
4. Ηρακλής Ψαχνών 0β.

Το πρόγραμμα του 5ου ομίλου

1η αγωνιστική

Ηρακλής Ψαχνών – Ατρόμητος 0-1
Πανθρακικός – ΑΕΚ 0-0

2η αγωνιστική (28-29-30/10)

Ατρόμητος – Πανθρακικός
ΑΕΚ – Ηρακλής Ψαχνών

3η αγωνιστική (2-3-4/12)

ΑΕΚ – Ατρόμητος
Πανθρακικός – Ηρακλής Ψαχνών

Σχετικά άρθρα