Λαμπρόπουλος: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει»

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ήταν από τους κορυφαίους «κιτρινόμαυρους» στο ματς με τον Πανθρακικό. «Εξολόθρευσε» τον Αράμπα, ενώ δεν επέτρεψε και στον Ιγκόρ –πλην της φάσης στις καθυστερήσεις- να απειλήσει την εστία της ΑΕΚ.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, μιλώντας στην κάμερα του OTE TV τόνισε πως η «Ένωση» κοίταξε στα μάτια τον Πανθρακικό: «Σίγουρα κοιτάξαμε τον αντίπαλο, που μετέχει σε μία μεγαλύτερη κατηγορία από εμάς, στα μάτια. Πιστεύω πάντως ότι οι παίκτες που έχουν έρθει στην ΑΕΚ και γενικά το σύνολο και η ομάδα δεν αξίζει να είναι σε αυτή την κατηγορία», υποστήριξε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον Πανθρακικό. Σίγουρα επηρεαστήκαμε πάρα πολύ στο β’ μέρος διότι δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας. Οι αντίπαλοι μας έχουν παίξει τέσσερα ματς πρωταθλήματος και εμείς μόλις δύο για το Κύπελλο. Ακόμα δεν είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ουσιαστικά είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, έτσι όπως έχει γίνει με το πρωτάθλημα της Football League. Θεωρώ πάντως ότι κάναμε μία αξιόλογη προσπάθεια…».

Ερωτηθείς για το τι σημαίνει ο βαθμός που κατέκτησε η ΑΕΚ, ενόψει της συνέχειας του Κυπέλλου, απάντησε: «Το σημαντικό είναι ότι δε χάσαμε σε μία δύσκολη έδρα. Ο Πανθρακικός έχει δείξει ότι εντός έδρας παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μπορέσαμε να κρατήσουμε το μηδέν, είχαμε τρεις – τέσσερις ευκαιρίες για να κερδίσουμε, δεν τις αξιοποιήσαμε αλλά δεν πειράζει. Έχουμε άλλα δύο ματς…». 

Σχετικά άρθρα