Αναστασιάδης: «Φταίει ότι… ψηλώσαμε»!

Απογοητευμένος δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης από την εικόνα του ΠΑΟΚ μετά την ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο που παίξαμε σήμερα. Συγχαρητήρια στην Καλαμαριά. Έπαιξε δυνατά. Αυτό μπορούσαν να κάνουν τα παιδιά της Καλαμαριάς και αυτό έκαναν. Εμείς δεν κάναμε τίποτα”.

Για το τι έφταιξε: ” Έφταιξε ότι… ψηλώσαμε. Είναι μία πολύ άσχημη μέρα για εμένα και για την ομάδα. Ελπίζω να βγει κάτι θετικό από τη σημερινή εικόνα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ πρέπει να κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις για τον ΠΑΟΚ”.

Για το αν υπάρχει εξήγηση για αυτά που δεν έκαναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ: “Θα το συζητήσουμε αυτό μέσα στα αποδυτήρια”.

Για το αν θεωρεί ακόμη ότι ο ΠΑΟΚ έχει 27 παίκτες: “Εγώ δεν σκοτώνω κανέναν παίκτη. Είχαν μία ευκαιρία αυτά τα παιδιά και σήμερα την κλώτσησαν. Είχαν μια ευκαιρία να δείξουν ότι αξίζουν να είναι εδώ. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες που να αξίζουν να βρίσκονται εδώ, αλλά και να το δείχνουν. Με μία ήττα, δεν σκοτώνω, δεν τρελαίνομαι. Στεναχωριέμαι για αυτούς που δεν έδειξαν σε εσάς τι μπορούν να κάνουν. Δεν τους έχω δει σε χειρότερη μέρα, ούτε καν σε προπόνηση”.

Στο τέλος της συνέντευξης Τύπου ο Άγγελος Αναστασιάδης αναφέρθηκε σε κάτι που διάβασε μέσα στην εβδομάδα και τον πείραξε ιδιαίτερα: “Εχθές μου έφερε κάποιος και διάβασα ένα σχόλιο που έγραψε ο κύριος Ζαϊρης. Έγραφε ότι απαξιώνω τους δημοσιογράφους επειδή είπα τη λέξη “καραγκιοζιλικια” σε κάποια συνέντευξη Τύπου. Ζητάω συγγνώμη αν είπα κάτι και προσέβαλα κάποιον. Εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν. Αν γίνει κάτι πάνω σε κάποια στιγμή εκνευρισμού, δεν σημαίνει ότι αυτό απαξιώνει κάποιον. Εγώ δεν το εννοούσα, ούτε σκέφτηκα να απαξιώσω κάποιον από εσάς. Αν κάποιο το εξέλαβε έτσι του ζητάω συγγνώμη,. Δεν έχω καμία πρόθεση να προσβάλλω κανέναν. Αυτό το λέω γιατί αυτά που έγραψε δεν αντικατοπτρίζουν το ήθος μου και την εικόνα μου”.

Σχετικά άρθρα