Οι αποφάσεις του ΔΣ της ΕΠΟ

Πέρα από την πρόσληψη του Γιώργου Καραγκούνη στην Εθνική ομάδα, στο ΔΣ της ΕΠΟ συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν και άλλα θέματα.

Έτσι λοιπόν το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα την πρόσληψη περιφερειακών προπονητών. Αναλυτικά αυτοί είναι:

Γεώργιος Φοιρός (1η περιφέρεια)
Πέτρος Στόιλας (2η περιφέρεια)
Νικόλαος Βασιλείου (3η περιφέρεια)
Νικόλαος Θεοδοσιάδης (4η περιφέρεια)
Γεώργιος Λαδιάς (5η περιφέρεια)
Παναγιώτης Τοκπασίδης (6η περιφέρεια)
Σπυρίδων Λιβαθηνός (7η περιφέρεια)
Βασίλειος Νταλαπέρας (8η περιφέρεια)
Πολύβιος Χατζόπουλος (9η περιφέρεια)
Ευάγγελος Σπανός (10η περιφέρεια)
Ευάγγελος Πρόκος (11η περιφέρεια).

Τον γενικό συντονισμό των περιφερειακών προπονητών θα έχει ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας . Μάλιστα έχουν ήδη προγραμματιστεί τέσσερις συγκεντρώσεις. Η πρώτη θα γίνει τις 3 Οκτωβρίου στην Αθήνα, η επόμενη δέκα μέρες αργότερα, 13 Οκτωβρίου, στην Κρήτη, η τρίτη στις 15 Οκτωβρίου στην Αθήνα ξανά και η τελευταία στις 17 του ίδιου μήνα στη Θεσσαλονίκη

Ο κ.Σαρρής εισηγήθηκε την σύσταση επιτροπής εντός της ΕΠΟ, η οποία θα ετοιμάσει και θα υποβάλει προς το υπουργείο Πολιτισμού τις προτάσεις της, για το νέο αθλητικό νόμο που αναμένεται να κατατεθεί. Η εισήγησή του κ.Σαρρή εγκρίθηκε. Στην συγκεκριμένη επιτροπή θα συμμετέχουν οι Γιώργος Βούρβαχης, Παυσανίας Παπανικολάου, Βαγγέλης Τοπολιάτης, Δημήτρης Αγραφιώτης, Σπύρος Καλογιάννης, Χρήστος Υφαντής και Βασίλης Σαράκης.

Η τεχνική επιτροπή είχε εισηγηθεί την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την Ρωσία στις 18 Νοεμβρίου, κάτι το οποίο το ΔΣ ενέκρινε.

Κατά τα λοιπά εγκρίθηκε η εισήγηση των αρμόδιων υπηρεσιών, μετά από πρόταση της FIFA, για καθορισμό των περιόδων των μετεγγραφών για την περίοδο 2015/2016. Αυτές είναι από 1/7 έως και 31/08/2015 και η χειμερινή από 2/1 μέχρι και 1/2/2016.

Ο κ.Γεώργιος Καραμελίδης υπέβαλε την παραίτηση του από την προεδρία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, για προσωπικούς λόγους, η οποία έγινε δεκτή.

Σχετικά άρθρα