Μανωλάς: «Πάμε για το πρωτάθλημα»

O Κώστας Μανωλάς μίλησε για την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί η Ρόμα στο καμπιονάτο, αλλά και για το επόμενο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Σίτι. 

Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός ξεχώρισε την πολύ γρήγορη κίνηση της ομάδας του στους ανοιχτούς χώρους, ως το χαρακτηριστικό εκείνο που έδωσε τη νίκη στο ματς με την Βερόνα .

Μιλώντας για το ματς με την Σίτι στο Champions League, τόνισε:

«Έχω παίξει στο Μάντσεστερ αλλά με τη Γιουνάιτεντ. Η Σίτι είναι μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να παίξουμε με μεγάλη ένταση».

Όσο για το ιταλικό πρωτάθλημα;

«Είναι δύσκολο», είπε ο Μανωλάς, προσθέτοντας: «Έχω δουλέψει πριν και συνεχίζω να δουλεύω για να ξεπερνάω τις όποιες δυσκολίες».

Ερωτηθείς επίσης για το αν έχει ακούσει να μιλούν στη Ρόμα για τον Αλνταΐρ, υποστήριξε:

«Ναι, ήταν σπουδαίος παίκτης. Θα ήθελα στο μέλλον να παίζω όπως αυτός και προσπαθώ να τον πλησιάσω. Είναι δύσκολο, το ξέρω, αλλά θέλω να καταθέτω το χαρακτήρα μου στο γήπεδο και να βοηθήσω τη Ρόμα να κατακτήσει το Scudetto».

Ο Μανωλάς μίλησε και στην κάμερα της «Roma TV» όπου μεταξύ άλλων δήλωσε… «υπερήφανος που παίζω στη Ρόμα. Ήθελα και επέλεξα να έρθω εδώ».

Τέλος, για τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας της Ρόμα στα δύο τελευταία παιχνίδια, τον Γιανγκά-Μπιβά, σχολίασε:

«Νιώθω πολύ άνετα μαζί του. Έχουμε δεχτεί μόνο ένα γκολ αυτό από στημένη φάση κόντρα στην Πάρμα και αυτό είναι καλό σημάδι. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης».

Σχετικά άρθρα