Συσπείρωση για Μάλμε

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για να δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο την Τετάρτη στη Σουηδία κόντρα στη Μάλμε σε σχέση με την απογοητευτική εικόνα του στο Περιστέρι, με την ομάδα να κάνει σήμερα προπόνηση και να μπαίνει ξανά σε ρθυμούς Τσάμπιονς Λιγκ, με στόχο να εξαργυρώσει με θετικό αποτέλεσμα την επιτυχία κόντρα στην Ατλέτικο και να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης στους 16. 
 
Ο Μίτσελ περιμένει περισσότερη ενέργεια και πάθος από τους παίκτες του σε σχέση με το παιχνίδι στο Περιστέρι, καθώς πλην ελαχίστων εξαιρέσεων η ομάδα είχε πολύ κακό πρόσωπο τόσο συνολικά όσο και ατομικά. 
 
Ο Ισπανός λογικά θα εμπιστευτεί την ίδια ενδεκάδα, εκτός αν έχει στο μυαλό του την επιστροφή του Σαλίνο που προπονήθηκε κανονικά και διεκδικεί τη θέση του Ελαμπντελαουί . Αλλά σαφώς περιμένει περισσότερα, ειδικά από παίκτες-κλειδιά της ενδεκάδας που δεν «τράβηξαν» κόντρα στον Ατρόμητο, όπως ο Τσόρι, ο Κασάμι και ο Μήτρογλου
 
Πρόβλημα υπάρχει με τον Μπενίτες και η συμμετοχή του στην αποστολή θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση, το πρωί της Δευτέρας καθώς η ομάδα αναχωρεί την Τρίτη για τη Σουηδία. Το θετικό είναι ότι γυμνάστηκε κανονικά ο Διαμαντάκος
 
Στον Ολυμπιακό θα κοιτάξουν ξανά το πρωτάθλημα από την Πέμπτη και θα αφοσιωθούν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα υπάρχει προβληματισμός για το ότι η ομάδα έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της τελευταίας δεκαετίας, με τις δύο απώλειες σε πέντε ματς, αλλά και πίστη ότι σύντομα θα ξαναβρεθεί σε θέση οδηγού και θα επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. 
 
Η ενημέρωση για τη σημερινή προπόνηση:
 
« Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο Περιστέρι έκαναν αποθεραπεία και χαλαρό τρέξιμο. Οι υπόλοιποι έπαιξαν «5-2» με γρήγορες πάσες, έκαναν ασκήσεις τεχνικής με σουτ και συνέχισαν με μονομαχίες 3 εναντίον 2. Ολοκλήρωσαν με δίτερμα σε μικρό χώρο.
 
Θεραπεία συνέχισαν οι Σιόβας, Φουστέρ, Γκαζαριάν και Ντοσεβί . Ενοχλήσεις στον δεξιό μηρό αισθάνθηκε ο Μπενίτες και η κατάσταση της υγείας του θα επανεκτιμηθεί. Κανονικά γυμνάστηκαν ο Διαμαντάκος και ο Σαλίνο. Το πρωί της Δευτέρας στις 10:00 ο Ολυμπιακός θα κάνει την τελευταία του προπόνηση, πριν αναχωρήσει για τη Σουηδία».

Σχετικά άρθρα