Άγγελος: «Δουλεύουμε για να γίνουμε πρωταθλητές»!

Πριν από αρκετές ημέρες το είπε δημόσια ο Δημήτρης Παπαδόπουλος . Τώρα ήταν η σειρά του Άγγελου Αναστασιάδη να παραδεχθεί δημόσια πως ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του:

Γιατί ξεφυσάτε πριν αρχίσουν οι δηλώσεις σας;

«Ωραία ερώτηση δεν την περίμενα είναι αλήθεια. Είναι η ανακούφιση. Είχαμε και έχουμε ακόμη πολύ δουλειά. Και επειδή είμαστε στην κόψη του ξυραφιού, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ αν δεν πάμε καλά».

Η ομάδα είναι σε φόρμα ή είναι φυσιολογική ροή;

«Αυτό περιμένουμε να γινόμαστε και καλύτεροι. Είμαι ικανοποιημένος γιατί πάμε όλοι μαζί. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για την ομάδα».

Ο ΠΑΟΚ είναι μόνος πρώτος, το περιμένατε;

«Εγώ περιμένω να είμαστε πρωταθλητές τον Μάιο και όλη η δουλειά για αυτό γίνεται. Αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν πετάμε στα σύννεφα δεν λέμε μεγάλες κουβέντες. Εμείς ότι κάναμε πριν από την Καλαμαριά ήταν λανθασμένα. Ελπίζω να βοηθήσει η Παναγιά για να φθάσουμε μέχρι το τέλος και να πετύχουμε τον στόχο μας. Εμείς δεν σκεφτόμαστε τίποτα. Αυτή είναι η προσπάθεια που γίνεται στα αποδυτήρια. Αυτό είπα στα αποδυτήρια στους παίκτες. Τώρα το πανηγύρι τελείωσε για εμάς. Εμείς δεν μπορούμε να χαρούμε, Εμείς έχουμε πάρα πολύ κοντά την Πέμπτη και ύστερα άλλο παιχνίδι. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου,. Αν βλέπουμε το επόμενο και το μεθεπόμενο μαζί, τότε μπερδεύουμε πολύ τα πράγματα».

Υπάρχει κάτι που σας δυσαρέστησε;

«Μπορεί να είμαι ικανοποιημένος αλλά είμαι μονίμως δυσαρεστημένος. Αλλά αυτά λέγονται στα αποδυτήρια όχι εδώ. Θα τα πούμε αναλυτικά με την δουλειά. Σας είπα ήταν να γυρίσει το κουμπί από πάνω, από το κλικ. Εγώ αυτή την ομάδα την είχα αφήσει στην Παναγία. Να παίζαμε χίλιες φορές με την Καλαμαριά, γκολ δεν έμπαινε. Ήταν δίκαιο αυτό που έγινε τότε. Δεν μπορείς να μην δίνεις και να μην παίρνεις. Μας δίνει η Παναγιά πολλά περισσότερα από όσα δίνουμε. Μπορεί κάποιοι να λένε διάφορα, εμένα δεν με ενδιαφέρει τι λένε. Εάν θέλει λοιπόν θα γίνουν αυτά που λέμε τώρα. Σε αυτό το κομμάτι είμαι ικανοποιημένος».

Σχετικά άρθρα