Συλλυπητήρια Ανδριανού για Κατσούλη

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός απέστειλε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του άτυχου φίλαθλου του Εθνικού που έχασε τη ζωή του. 
Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Ένας νέος άνθρωπος, αφού χαροπάλευε για δύο εβδομάδες, έχασε σήμερα τη ζωή του επειδή πήγε να δει την αγαπημένη του ομάδα. 
Ο θάνατος του Κώστα Κατσούλη πρέπει να είναι ο τελευταίος στη μακρά σειρά της βίας που ανεγκέφαλοι, εγκληματίες ή ψυχοπαθείς, εισάγουν ακόμη και σε αγώνες της Γ’ Εθνικής, σε αγώνες χάντμπολ ή γυναικείου βόλεϊ, ή αγώνες μεταξύ ομάδων παίδων. 
Οι κατηγορούμενοι για το θάνατο του εκλιπόντος έχουν προφυλακιστεί και πρόκειται να κριθούν από την Δικαιοσύνη. Ταυτόχρονα, από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης εξετάζονται οι συνθήκες υπό τις οποίες έγιναν τα επεισόδια στον αγώνα Ηροδότου – Εθνικού για να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν. 
Η πολιτεία βρίσκεται σε διαρκή πόλεμο με τη βία σε όλες της τις εκφάνσεις – σε συνεργασία με όλους όσοι έμπρακτα συστρατεύονται σ’ αυτό το σκοπό, και έχοντας αμείλικτα απέναντι όσους με πράξεις και παραλείψεις τους την τρέφουν και τρέφονται από αυτή. 
Στους οικείους του εκλιπόντος εκφράζω τα συλλυπητήριά μου».

Σχετικά άρθρα