Άγγελος: «Στην Γαλλία μόνο για την νίκη»!

Αμεσα ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν την νίκη επι του ΟΦΗ και το γεγονός ότι έκαναν πολύ εύκολο το έργο τους την περασμένη Κυριακή. Ο λόγος για τον Αγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος ζητά από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να δείξουν μεγάλη προσοχή, να μην πανηγυρίζουν και να διεκδικήσουν μόνο την νίκη στην Γαλλία επί της Γκινγκάμπ.

Ο 61χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ, μιλώντας στους παίκτες του, ειπε μεταξύ των άλλων: «Ξεχάστε το  παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Οι πανηγυρισμοί είναι για τον κόσμο που έχει κάθε δικαίωμα να χαίρεται για τις νίκες. Για εμάς, τα πανηγύρια τελειώνουν εδώ. Πρέπει να πάμε στη Γαλλία και να κερδίσουμε την αντίπαλό μας. Μην σκέφτεστε τίποτα άλλο, παρά μόνο το παιχνίδι στη Γαλλία, εκεί όπου πρέπει να πετύχουμε τη δεύτερη νίκη μας στους ομίλους. Δεν θέλω να κάνουμε κανένα λάθος και να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας».

Ο Αναστασιάδης,  είπε ακόμη: «Είναι πρόσφατο το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Τότε υποτιμήσαμε τον αντίπαλό μας, ενώ κάποιοι παίκτες δεν έπαιξαν όπως έπρεπε και είμαι δυσαρεστημένος από αυτούς. Αυτή η εμφάνιση δεν πρέπει να επαναληφθεί. Πρώτα θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα επί της Γκινγκάμπ και ύστερα θα ασχοληθούμε με το ματς που ακολουθεί».

Σχετικά άρθρα