Αντετοκούμπο: «Είμαι το αφεντικό»

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ για την προετοιμασία των Μιλγουόκι Μπακς ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Έλληνας διεθνής μίλησε κατά τη διάρκεια της media day των Μπακς και εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με τη συμμετοχή του Παγκόσμιο Κύπελλο με τα χρώματα της Εθνικής. «Η εμπειρία ήταν πολύ όμορφη. Ήμουν ενθουσιασμένος που έπαιξα με την εθνική . Είναι καλό να γνωρίζεις και το διεθνές μπάσκετ. Έμαθα πολλά πράγματα και δούλεψα πολύ το καλοκαίρι για να βελτιωθώ. Από μια τέτοια διοργάνωση μπορείς να κερδίσεις πράγματα», τόνισε ο Αντετοκούμπο.

Όσο αφορά τη χρονιά που θα αρχίσει και τον εαυτό του, καθώς πέρυσι είχε… αυτοβαθμολογηθεί με -D, είπε: «Μακάρι να πάρω Α+! Είμαι σκληρός με τον εαυτό μου. Η περσινή σεζόν ήταν δύσκολη κι ελπίζω φέτος να είναι μια καλή χρονιά. Θέλω να γίνω όσο καλύτερος μπορώ».

Υπάρχουν κάποιες σκέψεις να αγωνιστεί στις θέσεις των γκαρντ. Ο Γιάννης Αντετοκούμπο για αυτό τόνισε πως: «Θα είναι δύσκολο. Δεν ήρθα σαν πόιντ γκαρντ και δεν είναι η θέση στην οποία αισθάνομαι περισσότερο άνετα, αλλά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Η ρούκι σεζόν αποτελεί παρελθόν για τον Αντετοκούμπο ο οποίος σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση: «Είμαι το αφεντικό τώρα. Δεν θα χρειάζεται να κουβαλάω τα πράγματα των άλλων. Είμαι ο παλιός, υπάρχουν άλλοι ρούκι. Αλλά μην τους το πείτε, γιατί θα έχω πρόβλημα».

Σχετικά άρθρα