Νέα παράταση στα διαρκείας

Η νέα καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος καθώς και η ζήτηση η οποία παραμένει «ζεστή», οδήγησαν την ΑΕΚ να ανακοινώσει νέα παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κανονικά η διάθεση ολοκληρωνόταν σήμερα, όμως το ότι μόλις το τελευταίο διήμερο διατέθηκαν περίπου 150 κάρτες, ώθησαν τους ανθρώπους της ΠΑΕ να δώσουν επιπλέον χρόνο σε κάποιους φίλους του «δικεφάλου» που δεν κατάφεραν το προηγούμενο διάστημα να αγοράσουν το διαρκείας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Λόγω της ζήτησης που εξακολουθεί να υπάρχει από τους φιλάθλους της ομάδας μας και της καθυστέρησης που έχει προκύψει για την έναρξη του πρωταθλήματος, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι παρατείνεται εκ νέου η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Η πώληση θα γίνεται από το τμήμα εισιτηρίων στην αίθουσα Κασσιμάτη, Δευτέρα έως Παρασκευή (09:30-17:30)  και οι φίλαθλοι θα μπορούν να πληρώσουν τα διαρκείας τους με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα (Visa, Mastercard, Diners). Στο διάστημα αυτό δεν θα ισχύουν πλέον οι αγορές μέσω ίντερνετ και μέσω τηλεφωνικού κέντρου».

Σχετικά άρθρα