Αποστομωτικές απαντήσεις Μίτσελ σε Χαρέιντε!

Πρωτοφανείς ατάκες για συνέντευξη Τύπου στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν έμειναν αναπάντητες από τον Μίτσελ οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Μάλμε, οι οποίες ήταν υποτιμητικές για τον Ολυμπιακό.

Ο Άγκε Χαρέιντε είχε πει ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι δυνατός εκτός έδρας, είναι χειρότερος από την Σάλτσμπουργκ, νίκησε τυχαία την Ατλέτικο κλπ.

Κι ο Μίτσελ δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω! Με απόλυτη ειρωνία αναφέρθηκε στον Χαρέιντε δίχως να αφήσει στην άκρη την ευγένειά του μιλώντας με εξίσου απόλυτο σεβασμό για τις δυνατότητες της Μάλμε.

Οι ατάκες Μίτσελ για τα όσα είπε ο Χαρέιντε:

«Συμφωνώ… απολύτως σε όσα είπε. Δείχνει ότι… γνωρίζει καλά την ιστορία μας και σέβεται το σύλλογό μας, άρα συμφωνούμε μαζί του.! Συμπληρώνουμε 100 ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα προσπαθήσουμε να είμαστε αξιοπρεπείς και να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα. Είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες, που μετέχουμε σε διοργάνωση με τις κορυφαίες ομάδες Αγγλίας, Ισπανίας και άλλων μεγάλων χωρών. Συμφωνούμε λοιπόν μαζί του, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε αύριο αν και είμαστε…χειρότεροι. Αν είναι τόσο πετυχημένος στο γήπεδο όσο και στις αίθουσες Τύπου, τότε θα έχουμε λίγα πράγματα να κάνουμε!».

– Μπορούν να επηρεάσουν οι δηλώσεις του Χαρέιντε; Μπορεί ίσως να τους χαλάσει το μυαλό ο Νορβηγός προπονητής, αντί απλώς να τους πεισμώσει τους παίκτες σας;

«Το λέω ειλικρινά ότι εγώ δεν έχω επηρεαστεί καθόλου, πιστεύω ούτε των παικτών μας. Ίσα ίσα μας διασκέδασε…Από τότε που ήμουν μικρός. και λυπάμαι που θα το πω, το πρώτο που με δίδαξαν ήταν να σέβομαι τον αντίπαλο. Ενημερώνω τον προπονητή της Μάλμε ότι αυτό το έμαθα στη Ρεάλ Μαδρίτης! Να σέβομαι τον κάθε αντίπαλο. Ξέρουμε ότι ο κάθε προπονητής έχει τον τρόπο του, όμως εγώ βλέπω την Μάλμε ακριβώς όπως είχα δει την Ατλέτικο. Σαν μια ομάδα που αξίζει να είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ και που κι εκείνη θα κάνει το παν για τη νίκη. Και γι΄αυτό λέω ειλικρινά πως ούτε με θυμώνει ούτε μου αποσπά την προσοχή. Εύχομαι στη Μάλμε τα καλύτερα, επαναλαμβάνω ότι τη σέβομαι απόλυτα. Ίσως αν ο προπονητής της είχε παίξει στη Ρεάλ ή είχε προπονήσει τον Ολυμπιακό θα καταλάβαινε καλύτερα. Αν ήθελε μια στιγμή δόξας ας περίμενε την Γιουβέντους και την Ατλέτικο που είναι και πιο διάσημες. Η δική μου εποχή της δόξας έχει περάσει γιατί αυτό ήταν όταν ήμουν παίκτης. Και πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες, όχι οι προπονητές. Κι αν και δε μιλάμε σουηδικά ή νορβηγικά πιστεύω θα μας καταλάβει. Η πρόθεσή μου δεν είναι κακή, θα ήθελα η μετάφραση να είναι σωστή, να μην υπάρξει κάποια παρεξήγηση, θέλω να δείξω το σέβασμό μου προς τους Σουηδούς δημοσιογράφους. Γιατί είναι πολύ ωραίο να μιλάς για ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής της Μάλμε μίλησε για εμάς με άσχημο τρόπο (γέλια…). Η Μάλμε είναι πολύ δυναμική, έχει ποιοτικούς παίκτες όπως ο Έρικσον, ο Ρόζενμπεργκ και άλλοι. Έχει ωραία ιδέα παιχνιδιού, έχει θάρρος και δύναμη και δεν αμφιβάλλουμε καθόλου ότι δίκαια παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζουμε επίσης ότι αύριο ο Όλσεν, ο γκολκίπερ δεν θα παίξει πάλι τόσο καλά. Αλλά ας μη θυμώσει ο προπονητής της Μάλμε (γέλια…)».

«Ο Ντουρμάζ θα παίξει;», ρώτησε μια Σουηδέζα δημοσιογράφος:

«Θα το ξέρει σίγουρα ο προπονητής της Μάλμε (γέλια…). Μας έχει μελετήσει πολύ, ξέρει για εμάς, άρα ρωτήστε τον, θα ξέρει…»

Και για το φινάλε ένας εξίσου απολαυστικός διάλογος με Σουηδό δημοσιογράφο!

Μίτσελ: «Είναι πάντα τόσο διασκεδαστικές οι συνεντεύξεις εδώ»;

Δημοσιογράφος: Ναι»!

Μίτσελ: «Θα θέλατε να αλλάξουμε θέση»;

Δημοσιογράφος: «Να αλλάξουμε και μισθό όμως»!

Μίτσελ: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τη γυναίκα μου γι΄αυτό»!

Σχετικά άρθρα