Και με στηρίγματα το Τσάμπιονς Λιγκ!

Γράφει ο «Εξάσφαιρος»…

Προσφέρει και στηρίγματα το Τσάμπιος Λιγκ (2η αγωνιστική στους ομίλους 1-4) την Τετάρτη! Εκτός από τα φαβορί, παίζουν… μπάλα OVER και GOAL σε χαμηλές τιμές, αλλά με πολλές πιθανότητες να επαληθευτούν! Μπορεί κάποιος να ρισκάρει κυνηγώντας και μεγαλύτερες αποδόσεις, και… πονηρές επιλογές! Προσοχή να δώσετε ξανά και στα υπόλοιπα παιχνίδια του κουπονιού (όπως για παράδειγμα στην Φούλαμ στην Τσάμπιονσιπ), καθώς, όπως είδατε την Τρίτη, εκτός… Τσάμπιονς Λιγκ πέρασαν προτάσεις με πολύ καλές τιμές!!!

Όλα τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ (8), αλλά και το Φούλαμ-Μπόλτον παίζονται μονά αποδεκτά με τον ΟΠΑΠ να προσφέρει και ελκυστικές τιμές. Σε δυάδες μπαίνουν οι υπόλοιποι αγώνες της Τσάμπιονσιπ, αλλά και της Αργεντινής (πρωτάθλημα, Κύπελλο). Σε τριάδες μπορούν να παιχτούν όλα τα υπόλοιπα ματς (Κύπελλο Βραζιλίας και Κόπα Σουνταμερικάνα)…

Πάμε να δούμε τις επιλογές της στήλης για τα παιχνίδια της Τετάρτης… Θα σας επαναλάβω πως η τελική επιλογή των σημείων για τα παρολί σας ανήκει σε εσάς. Αν «βλέπετε» ένα σημείο, να μην διστάζετε να το ποντάρετε…

Έχει πάρει φόρα η Ζενίτ και τώρα θέλει νέα επιτυχία για τον 3ο όμιλο με την Μονακό στην Αγία Πετρούπολη, ώστε να πραγματοποιήσει άλμα πρόκρισης. Η ρωσική ομάδα στην πρεμιέρα πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-0 στη Λισαβόνα με την Μπενφίκα, στα προκριματικά απέκλεισε τις ΑΕΛ (ήττα 1-0 εκτός, νίκη 3-0 εντός) και την Σταντάρ Λιέγης με δυο επιτυχίες (1-0 εκτός, 3-0 εντός). Στο πρωτάθλημα είναι πρώτη και αήττητη με 8-1-0 (26-4).
Σημειώστε ότι η Ζενίτ έχει σερί 13 νικών μέχρι και το 0-0 του περασμένου Σαββάτου με την Σπαρτάκ. Σε 15 αγώνες της μετράει 35 γκολ. Ο Χουλκ έχει σκοράρει σε τρία σερί ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πότε δεν το έχει κάνει σε τέσσερα…
Η Μονακό ξεκίνησε και αυτή με νίκη στον όμιλο, καθώς κέρδισε εντός 1-0 την Λεβερκούζεν, μόνο που το κλίμα στην ομάδα του πριγκιπάτου δεν είναι το καλύτερο δυνατό, μετά και τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα εντός από τη Νις με 0-1! Η Μονακό στο Σαμπιονά μετράει άλλωστε 3-1-4 (7-10). Έχει και αγωνιστικά προβλήματα.
Σημειώστε ότι η Μονακό σε κανένα από τα εννιά επίσημα της δεν σκόραρε πάνω από μια φορά. Σε 22 εκτός έδρας παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει ρεκόρ 4-6-12. Ο Μπερμπάτοφ έχει ένα γκολ σε 24 εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Πολύ κρίσιμο ματς δίνουν Λεβερκούζεν και Μπενφίκα στο «Μπάι Αρίνα» για τον 3ο όμιλο, μετά τις ήττες των δυο ομάδων στην πρεμιέρα με 1-0 στο Μονακό και 0-2 εντός από την Ζενίτ αντίστοιχα. Οι «ασπιρίνες» στηρίζονται στην έδρα τους, θα πρέπει να σκοράρουν. Η γερμανική ομάδα στα πλέι οφ απέκλεισε την Κοπεγχάγη με δυο νίκες, 3-2 εκτός και 4-0 εντός. Στη μπουντεσλίγκα έχει τις… απώλειές της με 3-2-1 (11-9).
Σημειώστε ότι έληξαν OVER τα 11 από τα 15 τελευταία ματς της Λεβερκούζεν στην Ευρώπη, ανεξαρτήτως έδρας. Επίσης, στα 9 τελευταία εντός μετράει 5-1-3 με 8 παιχνίδια στο N/G.
Η Μπενφίκα, παρά τις αλλαγές της, δεν είναι φυσικά καμιά… χθεσινή ομάδα, με βάση και τις τελευταίες παρουσίες της στην Ευρώπη (δυο σερί χρονιές ήταν φιναλίστ στο Γιουρόπα Λιγκ). Ψάχνει… αντίδραση, στο πρωτάθλημα δεν έχει χάσει με 5-1-0 (15-4).
Σημειώστε ότι οι «αετοί» είναι αήττητοι στα τελευταία πέντε ευρωπαϊκά τους εκτός έδρας με 4-1-0. Στην Γερμανία δεν τα πάει πάντως καλά με ρεκόρ 2-6-12, έχει ωστόσο κερδίσει στα δυο τελευταία της (Στουτγάρδη, Λεβερκούζεν). Φέτος η Μπενφίκα έχει ξεκινήσει με 3/3 εκτός έδρας, όλες από το ημίχρονο. Η πορτογαλική ομάδα έχει πάντως τρία σερί ευρωπαϊκά ματς χωρίς γκολ. Το Σεπτέμβριο του 1977 έμεινε τελευταία φορά για τέσσερα ματς άσφαιρη! Τώρα θέλει όμως γκολ…

Άντερλεχτ και Ντόρτμουντ προέρχονται από θετικά αποτελέσματα στην 1η αγωνιστική και είναι σε θέση να σκοράρουν… Η βελγική ομάδα πήρε στην 1η αγωνιστική 1-1 από την Γαλατασάραϊ, είναι ομάδα με επιθετικές αρετές, αλλά και αμυντικές αδυναμίες. Στο πρωτάθλημά της είναι πρώτη με 6-3-0 (18-9),πέρασε και στο Κύπελλο.
Σημειώστε ότι η Άντερλεχτ κέρδισε μόνο την Ζενίτ στα 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (1-4-8). Είναι χωρίς νίκη σε 9 σερί ευρωπαϊκά ματς (0-3-6), έφαγε… γκολ και στα 9. Εντός έδρας στα 14 τελευταία της ευρωπαϊκά έχει φέρει 11 OVER. Πέρυσι στους τρεις αγώνες του ομίλου εντός δέχτηκε 11 γκολ.
Η Ντόρτμουντ πήρε σημαντική νίκη με την Άρσεναλ εντός με 2-0, στο πρωτάθλημα έχει… απώλειες, μετράει 2-1-3 (9-11), έχει την τρίτη χειρότερη άμυνα στην Μπουντεσλίγκα, έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της. Συνεχίζει στο Κύπελλο.
Σημειώστε ότι η γερμανική ομάδα έχει ηττηθεί στις 11 τελευταίες εξόδους της στο Τσάμπιονς Λιγκ μόνο από την Ρεάλ Μαδρίτης (δυο φορές) και την Νάπολι, με ρεκόρ 4-4-3. Έχει δώσει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις 8 επίσημα ματς και κράτησε το μηδέν μόνο με την Άρσεναλ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ εκτός έδρας η Ντόρτμουντ μετράει πέντε σερί OVER. Επίσης, καμία γερμανική ομάδα δεν έχει χάσει από βελγική στο Τσάμπιονς Λιγκ (9-3-0)!

Η Άρσεναλ, μετά την ήττα στο Ντόρτμουντ, δεν έχειπεριθώρια με την Γαλατάσαραϊ στο «Εμιρέιτς». Οι «κανονιέρηδες» έβγαλαν στα πλέι οφ την Μπεσίκτας, με 0-0 στην Κωνσταντινούπολη και νίκη 1-0 εντός. Δεν έχει χάσει στο πρωτάθλημα (2-4-0 με τέρματα 11-7), αποκλείστηκε πάντως στο Λιγκ Καπ με ήττα εντός με 1-2 από την Σαουθάμπτον, σε αγώνα που έπαιξε με αλλαγές. Οι «κανονιέρηδες» περιμένω να μπουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να… καθαρίσουν νωρίς. Σημειώστε ότι η Άρσεναλ την τελευταία πενταετία έχει στην Ευρώπη εντός τέσσερις ήττες, όλες από γερμανικές ομάδες!
Η Γαλατάσαραϊ δεν έχει σταθερότητα, όπως έδειξε και με το 1-1 εντός με την Άντερλεχτ. Στο πρωτάθλημα μετράει 2-1-1 (4-3). Σημειώστε ότι η τουρκική ομάδα στα 8 πιο πρόσφατα εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει φέρει 6 OVER. Δέχτηκε γκολ σε 13 από τα 14 τελευταία ματς στην διοργάνωση… Επίσης, κράτησε το μόνο δύο φορές το μηδέν στο ημίχρονο, στα 9 τελευταία της ματς…

Στον 1ο όμιλο η 2η αγωνιστική μπορεί να κρίνει πολλά, μετά και τα αποτέλεσμα στην πρεμιέρα. Με τον Ολυμπιακό να δίνει… κομβικό ματς στην Σουηδία με την Μάλμε. Με τους «ερυθρόλευκους» να δίνονται φαβορί κόντρα στην αντίπαλό της.
Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για την Μάλμε, μετά την ήττα της με 2-0 στο Τορίνο από την Γιουβέντους . Η γηπεδούχος για να μπει στους ομίλους ξεκίνησε από τον 2ο προκριματικό γύρο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (γκρουπ πρωταθλητριών) και απέκλεισε τρεις ομάδες . Αρχικά έβγαλε εκτός της Βέντσπιλς με 0-0 εντός και νίκη 1-0 εκτός. Ακολούθησαν οι προκρίσεις με τις Σπάρτα Πράγας (ήττα 4-2 εκτός και νίκη 2-0 εντός) και Σάλτσμπουργκ (ήττα 1-2 εκτός και νίκη 3-0 εντός). Η Μάλμε έχει… αγκαλιάσει το πρωτάθλημα και φέτος στην Σουηδία, είναι πρωτοπόρος με 16-8-2 (52-25).
Σημειώστε ότι η Μάλμε έχει έξι σερί N/G εντός έδρας στην Ευρώπη (5/6 UNDER). Στα τελευταία της εντός δεν δέχεται γκολ και οι νίκες της είναι… επαγγελματικές. Η σουηδική ομάδα είχε το υψηλότερο ποσοστό (23,5%) μεγάλων μπαλιών την 1η αγωνιστική των ομίλων. Από την περίοδο 1999-00 οι ομάδες από την Σουηδία σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν απολογισμό 1-3-9.
Ο Ολυμπιακός θέλει να… χτίσει πάνω και στη μεγάλη νίκη με 3-2 εντός κόντρα στην Ατλέτικο, στο πρωτάθλημα γνώρισε την πρώτη ήττα από τον Ατρόμητο (1-0), μετράει 3-1-1 (10-3). Τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη δείχνει καλό πρόσωπο και… χτυπάει τα παιχνίδια.
Σημειώστε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σκοράρει στα 7 από τα 10 τελευταία τους εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια. Επίσης, έχουν φέρει OVER στα έξι από τα 7 τελευταία εκτός έδρας ευρωπαϊκά τους ματς…

Η Ατλέτικο δεν έχει περιθώρια για απώλειες, μετά την ήττα της με 3-2 από τον Ολυμπιακό, με την Γιουβέντους, που ξεκίνησε με νίκη 2-0 με την Μάλμε, να είναι ικανή να σκοράρει…
Οι «ροχιμπλάνκος», έχοντας ξανά ετοιμοπόλεμο και τον Μάριο Μάντζουκιτς, θριάμβευσαν εντός με 4-0 κόντρα στην Σεβίλλη για το πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές Ισπανίας μετράνε στην λίγκα 4-2-0 (11-4). Είναι πολύ καλή στα «στημένα» (πάνω από τα μισά γκολ φέτος). Σημειώστε ότι η Ατλέτικο πέρυσι έπαιξε στον τελικό της διοργάνωσης και εντός είχε απολογισμό 5-1-0. Στο «σπίτι» της στα 19 τελευταία στην Ευρώπη μετράει 17 νίκες. Η ισπανική ομάδα έχει δυο σερί ήττες στην Ευρώπη, τρίτη διαδοχική έχει να κάνει από τον Οκτώβριο του 1984… Η Ατλέτικο έχει πέντε σερί νίκες με ιταλικές ομάδες (Μίλαν δις, Λάτσιο δις, Ουντινέζε)…
Η Γιουβέντους είναι σκληρό… καρύδι σκοράρει και δεν δέχεται γκολ. Στο πρωτάθλημα έχει το απόλυτο με 10-0-0 και τέρματα 10-0… Φέτος έχει λοιπόν μόνο νίκες με 6/6 N/G, σκοράρει κυρίως στο β’ ημίχρονο (8/12 γκολ). Η «μεγάλη κυρία» δεν έχει πάντως ισοπαλία στα τελευταία 5 εκτός έδρας ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Τα 8 τελευταία της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα έληξαν N/G (+3 από την περσινή περίοδο)…

Βασιλεία και Λίβερπουλ είναι σε θέση να σκοράρουν στο μεταξύ τους ματς για τον 2ο όμιλο, με την γηπεδούχο να θέλει βαθμό ή βαθμούς, μετά την συντριβή με 5-1 στην Μαδρίτη από την Ρεάλ. Μιλάμε για ομάδες που αμυντικά δεν βγάζουν σιγουριά… Δεν αποκλείω οι «κόκκινοι» να πάρουν μέχρι και το «διπλό», μετά και τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Λουντόγκορετς με γκολ στο τέλος. Η Λίβερπουλ είναι άλλωστε ικανή για όλα…
Η Βασιλεία στο πρωτάθλημά της είναι στην κορυφή με 7-1-2, αλλά αμυντικά έχει αδυναμίες (23-14), σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Συνεχίζει στο Κύπελλο. Σημειώστε ότι η πρωταθλήτρια Ελβετίας σκόραρε στα 12/13 έως τώρα επίσημα παιχνίδια της. Στα έξι εντός έδρας επίσημά της τα πέντε ήταν G/G ή OVER…
Η Λίβερπουλ νίκησε με την… ψυχή στο στόμα και με πέναλτι στο τέλος με 2-1 την Λουντόγκορετς (είχε ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά) στο «Άνφιλντ». Στην Πρέμιερ Λιγκ έχει… απώλειες (2-1-3), καθώς δέχεται γκολ (8-9). Στο Λιγκ Καπ πρόσφατα νίκησε εντός 14-13 στα πέναλτι την Κρίσταλ Πάλας, σε ματς που έληξε 2-2 στην παράταση και 1-1 στην κανονική διάρκεια.
Σημειώστε ότι οι «κόκκινοι» έχει κρατήσει το μηδέν πίσω σε μόλις ένα από τα 12 τελευταία ματς. Στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί 15,5 σουτ, είναι 2η στην σχετική λίστα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της Λίβερπουλ με ελβετικές ομάδες μπήκαν 29 γκολ (5,8 μ.ο.).

Για το 2Χ2 πάει η Ρεάλ Μαδρίτης στην Βουλγαρίακόντρα στην φιλότιμη, αλλά πιο αδύναμη Λουντόγκορετς. Το ματς θα γίνει στο «Βασίλ Λέφσκι» στην Σόφια, 324 χλμ. από την φυσική έδρα της γηπεδούχου. Η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας έκανε τρεις προκρίσεις για να μπει στους ομίλους. Αρχικά έβγαλε εκτός την Ντούντελανζ (νίκη 4-2 εκτός, 1-1 εντός), και ακολούθησαν οι προκρίσεις με Παρτιζάν (0-0 εντός και 2-2 εκτός), Στεάουα (6-5 στα πέναλτι στην έδρα της, με τα δυο παιχνίδια να λήγουν 1-0). Στο πρωτάθλημα έχει φέτος απώλειες (5-3-2), τα παιχνίδια της έχουν γκολ (20-10), συνεχίζει στο Κύπελλο…
Σημειώστε ότι η Λουντόγκορετς δεν δέχτηκε κανένα γκολ στην έδρα της στα προκριματικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στα τελευταία επτά έχει ηττηθεί μια φορά, πέρυσι από την Βαλένθια. Πλην του 0-0 με την Παρτιζάν, η ομάδα της Βουλγαρίας έχει σκοράρει στα υπόλοιπα έξι ματς εντός έδρας… Σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ οι σύλλογοι της Βουλγαρίας έχουν μόνο ήττες (0-0-7).
Η Ρεάλ έχει τα «όπλα» για να σκοράρει, στην πρεμιέρα… σκότωσε την Βασιλεία με 5-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»… Στο πρωτάθλημα μετράει 4-0-3 (20-9) και στα τελευταία της παιχνίδια έχει αποδείξει πως μπορεί πολύ εύκολα να… ξεσπάσει!
Σημειώστε ότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει σκοράρει στα 9 από τα 10 φετινά της παιχνίδια, ενώ έχει δεχτεί γκολ σε επτά εξ’ αυτών. Έχει μόλις 3/10 «Χημίχρονο»… Την τελευταία 5ετία η Ρεάλ μόνο δυο φορές δεν σκόραρε σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι…

ΠΡΟΤΕΙΝΩ…
142 ΖΕΝΙΤ-ΜΟΝΑΚΟ 1 1,55
144 ΑΡΣΕΝΑΛ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 1ή OVER 1,45/1,55
146 ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ OVERήGOAL 1,55/1,30
147 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ OVERή1 1,60/1,80
149 ΜΑΛΜΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER 1,85
——————————————————————————————————————–
148 ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ OVER 1,30
143 ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ OVER 1,55
145 ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ OVER 2,00

****Η… σοβαρή Ντόρτμουντ είναι σε θέση να περάσει από τις Βρυξέλλες κόντρα στην Άντερλεχτ (κωδ. 143) με βάση και την παράδοση, με το «διπλό» στο 1,55! Παίζει και το GOAL με απόδοση 1,45!

****Στο Λουντόγκορετς-Ρεάλ Μαδρίτης (κωδ. 148) το «διπλό» είναι χαμηλό, πληρώνει μόλις 1,15 και δεν… αξίζει!

****Στο Ατλ. Μαδρίτης-Γιουβέντους (κωδ. 145) δεν αποκλείω να έχουμε… ταβάνι τα τρία γκολ συνολικά, και το αναφέρω αυτό, διότι το «2-3γκολ» έχει απόδοση 1,75!

****Προσοχή και στην… Λίβερπουλ, ομάδα που είναι ικανή για… όλα. Η Βασιλεία δέχεται γκολ. Λέτε να έχουμε «διπλό» (1,95), στο ματς με κωδικό 146;

Προσοχή και σ’ αυτά…
145 ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Χημ. 1,90
149 ΜΑΛΜΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ GOAL 1,60
144 ΑΡΣΕΝΑΛ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 1ημ./(1ημ.-1τελ.) 1,85/2,10
——————————————————————————————————————————–
148 ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΡΕΑΛ GOAL 1,70
142 ΖΕΝΙΤ-ΜΟΝΑΚΟ 2-3γκολ 1,90

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ…

Την Τρίτη οι προτάσεις μας για τα ματς εκτός Τσάμπιονς Λιγκ μας πρόσφεραν σούπερ αποδόσεις και σας έχω σημεία για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις και την Τετάρτη. Ξεκινώ από την Τσάμπιονσιπ…
-Μύριζε… το «διπλό» της Φούλαμ την προηγούμενη αγωνιστική στο Μπέρμιγχαμ και τελικά οι Λονδρέζοι νίκησαν με 2-1 και έτσι έφτασαν στην πρώτη νίκη τους, μετά και την απομάκρυνση του Φέλιξ Μάγκατ. Έχουν ανέβει μάλιστα οι μετοχές του υπηρεσιακού Κιτ Σάιμονς. Η Φούλαμ (συνολικά 1-1-7/8-20) παίζει τώρα εντός με την Μπόλτον και θέλει νέα νίκη, δέχεται πάντως γκολ, εντός έχει 0-1-3 (1-4)-με 4/4 UNDER-. Θυμίζω πως πριν από την επιτυχία στο Μπέρμιγχαμ είχε προηγηθεί και η νίκη με 2-1 εντός έδρας κόντρα στην Ντονκάστερ για το Λιγκ Καπ. Η Μπόλτον έχει έναν βαθμό περισσότερο και προέρχεται από δυο σερί ήττες, αποκλείστηκε και στο Λιγκ Καπ, καθώς έχασε εκτός με 2-1 από την Τσέλσι, Συνολικά μετράει 1-2-6 (7-15) και εκτός έχει μόνο ήττες (0-0-4/1-7). Η ιστορία «γράφει» 6-2-0 από το 2005 με 4/8 OVER και 5/8 G/G…

-Ικανή να σκοράρει είναι η Γουλβς (συνολικά 5-3-1/11-6), η οποία είναι επτά αγωνιστικές αήττητη (4-3-0), στο τελευταίο της έφερε 3-3 με την Ρέντινγκ εκτός. Στο «σπίτι» της έχει το απόλυτο (4-0-0/61) με 3/4 UNDER. Μπορεί να σκοράρει. Παίζει με την Χάντερσφιλντ (συνολικά 2-2-5/9-19), η οποία έχει αγώνες με περισσότερα γκολ. Προέρχεται από 4/6 OVER, στα δυο τελευταία της έχασε 3-0 εκτός από την Λιντς, νίκησε 2-1 εντός την Μίλγουολ! Αυτή ήταν η πρώτη νίκη με τον Κρις Πάουελ στο πάγκο της. Την περίοδο 2012-13 η Χάντερσφιλντ πέτυχε δυονίκες κόντρα στην Γουλβς, 2-1 εντός έδρας και 3-1 εκτός…

-Η Κρουζέιρο δεν… χαρίζει κάστανα και θέλει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Παίζει με την πιο αδύναμη Α Μπε Σε Νατάλ εντός έδρας, στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων για τα προημιτελικά. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πρόκριση.
Η Κρουζέιρο είναι πρωτοπόρος στην α’ κατηγορία με 16-5-4/49-25) στο «Μινεϊράο» είναι δυνατή(10-1-1/31-10), δέχεται δύσκολα γκολ εντός. Στο Κύπελλο απέκλεισε την Σάντα Ρίτα με δυο νίκες, 5-0 εντός και 2-1 εκτός. Η Α Μπε Σε Νατάλ παίζει στην β’ κατηγορία, είναι στην 12η θέση (στο +8 από τις επικίνδυνες θέσεις), μετράει συνολικά 9-5-12 (22-25) και εκτός έδρας έχει 3-2-8 (9-15). Στο Κύπελλο έχει 4 προκρίσεις με απολογισμό 4-2-2, στους «16» απέκλεισε την Βάσκο Ντα Γκάμα με 1-1 εκτός και νίκη 2-1 εντός.

-Η Αμέρικα Νατάλ μπορεί φέτος να εκπλήσσει στο Κύπελλο, αλλά αυτή την περίοδο δεν είναι στα καλύτερά της και στη Β’ Βραζιλίας μάχεται για να μείνει πάνω από την ζώνη υποβιβασμού. Και το έργο της κόντρα στην Φλαμένγκο (κάτοχος) για το Κύπελλο είναι δύσκολο. Η γηπεδούχος στο πρωτάθλημά της δεν έχει νίκη για 10 αγωνιστικές, μετράει συνολικά 7-5-14 (28-36) και εντός 4-2-7 (16-18). Είναι στο +2 από την ζώνη υποβιβασμού. Στο Κύπελλο έχει τέσσερις προκρίσεις με 5-0-3 (5/8 OVER), εκτός των άλλων έχει αποκλείσει τις Φλουμινένσε (ήττα 0-3 εντός, νίκη 5-2 εκτός) και την Ατλ. Παραναένσε (νίκη 3-0 εντός, ήττα 2-0 εκτός). Η «Φλα» έχει ανέβει εδώ και καιρό στην πρωτάθλημα, μετράει συνολικά 8-7-10 (23-31) και εντός 3-3-7 (10-20). Στο Κύπελλο στους «16» με την Κοριτίμπα πέτυχε μεγάλη ανατροπή, έχασε 3-0 εκτός, νίκησε με το ίδιο σκορ εντός, και πήρε το εισιτήριο στα πέναλτι με 3-2. Το 2007 με γηπεδούχο την Αμέρικα Νατάλ είχαμε 0-1 και 3-1 στην έδρα της Φλαμένγκο για το πρωτάθλημα της α’ κατηγορίας…

-Στο Απερτούρα στο Μεξικό, η Αμέρικα είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο βρίσκεται τον τρόπο και σκοράρει (τα πέντε τελευταία γκολ τα έχει πετύχει ο αριστερός μπακ). Είναι στην πρώτη θέση με 7-2-1 (19-7) και εντός μετράει 3-0-1 (7-5). Προέρχεται από δυο σερί νίκες με 2-1 εντός κόντρα στην Πατσούκα και εκτός με 4-1 απέναντι στην Σάντος Λαγκούνα. Μάχεται η Βέρακρουζ (συνολικά 2-5-3/6-8), επέστρεψε στις νίκες, 1-0 εντός την Τιχουάνα, στα τέσσερα τελευταία έχει σκοράρει από ένα γκολ. Δέχεται γκολ, εκτός έχει 0-3-2 (2-5), παίζει κλειστά, θέλει βαθμούς, καθώς είναι χαμηλά και στην ειδική βαθμολογία υποβιβασμού. Τα δυο τελευταία χρόνια είχαμε 1-1-0 στην έδρα της Αμέρικα και 2-1-1 εντός και εκτός…

-Η Τζαγκουάρες (συνολικά 3-5-2/15-14) στα πέντε τελευταία της δεν έχει χάσει (1-4-0). Εντός δεν έχει ηττηθεί με 2-2-0 (6-4). Με περισσότερες αδυναμίες η Λεόνες Νέγκρος (συνολικά 1-3-6/4-12), δεν σκοράρει με τόσο ευκολία, εκτός δεν έχει νίκη (0-1-4/2-9). Προέρχεται από αρνητικό σερί 0-2-3. Τελευταία και στην ειδική βαθμολογία υποβιβασμού.

-Η Τιχουάνα (συνολικά 2-5-3/11-10) έχασε 1-0 εκτός από την Βέρακρουζ, ήταν η πρώτη ήττα ύστερα από επτά παιχνίδια της. Θέλει βαθμούς, καθώς είναι στο -3 από την 8η θέση και τα πλέι οφ τίτλου. Εντός παραδοσιακά είναι καλή, σ’ αυτό το πρωτάθλημα έχει 2-2-1 (8-5). Από μεγάλη νίκη με 1-0 εντός με την πρωταθλήτρια Λεόν προέρχεται η Κρουζ Αζούλ (συνολικά 3-3-4/8-10) και επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά από σερί 0-1-2. Έχει έναν πόντο περισσότερο από την αντίπαλό της, θέλει βαθμούς, εκτός έδρας μετράει 0-2-2 (3-6). Από την Τιχουάνα σε έξι παιχνίδια τους από την περίοδο 2011-12, ανεξαρτήτως έδρας η Κρουζ Αζούλ δεν έχει χάσει, με 0-3-3 με 4/6 OVER. Στην έδρα της Τιχουάνα η ιστορία στο ίδιο διάστημα «γράφει» 3/3 «Χ» (0-3-0 με δυο 0-0 και ένα 2-2)…

-Στο Κόπα Σουνταμερικάνα γίνονται οι πρώτοι αγώνες για την φάση των «16», ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, ακολουθούν απευθείας πέναλτι…
ΣτηνΚολομβία και στο υψόμετρο (1.495μ.) της Μεντεγίν, η Ατλ. Νασιονάλ φιλοξενεί την Βιτόρια Μπαΐα. Η γηπεδούχος (στο πρωτάθλημά της έχει 4-5-2/19-8) στηρίζεται στην έδρα της, όπως έχει δείξει και στο Κόπα Λιμπερταδόρες στο παρελθόν. Στο Σουνταμερικάνα έχει δυο προκρίσεις κόντρα σε Λα Γκουαΐρα (1-1 εκτός και 1-0 εντός) και Χενέραλ Ντίας (ήττα 0-2 εντός και νίκη 3-1 εκτός)… Η Βιτόρια πάει στον αγώνα χωρίς εννιά βασικούς, αφού στο πρωτάθλημά της (συνολικά 6-6-13/24-35) μάχεται για την παραμονή της. Στην διοργάνωση απέκλεισε την Σπορτ Ρεσίφε με δυο νίκες, 1-0 εκτός και 2-1 εντός…

-Συνήθως δυνατή παρουσιάζεται και η Έμελεκ στην έδρας στον Ισημερινό (στο παραθαλάσσιο Γκουαγιακίλ), στο πρωτάθλημά της μετράει 3-1-2 (12-8). Στο Κόπα Σουνταμερικάνα έχει δυο προκρίσεις, κόντρα σε Αγκίλας (1-1 εκτός και 2-1 εντός) και Ρίβερ Μοντ. (2-1 εντός και 1-1 εκτός). Έχει δηλαδή 4/4 «2-3γκολ». Η Γκοΐας μάχεται (συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 8-6-11/23-26), αλλά εκτός έδρας… βγάζει ανασφάλεια. Στο πρωτάθλημα μετράει εκτός έδρας 2-3-6 (4-17). Στο Σουνταμερικάνα απέκλεισε πάντως την Σουνταμερικάνα, έχασε 2-1 εκτός, νίκησε 1-0 εντός…

ΠΡΟΤΕΙΝΩ
163 ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ-ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ 1 1,35
155 ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ-Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ OVER 1,40
159 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ 1 1,40

152 ΦΟΥΛΑΜ-ΜΠΟΛΤΟΝ OVERή1 1,75/1,90
161 ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ-ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ 2ή OVER 2,05/2,15
165 ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ-ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ 1 1,60
———————————————————————————————————————————-
150 ΓΟΥΛΒΣ-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ OVER 1,75
166 ΤΙΧΟΥΑΝΑ-ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ Χ 3,05
160 ΕΜΕΛΕΚ-ΓΚΟΪΑΣ 1 1,75

****Για το Κύπελλο Βραζιλίας η Κορίνθιανς θα φιλοξενήσει την Ατλ. Μινέιρο . Η γηπεδούχος στα τελευταία ματς στο πρωτάθλημα έχει πρόβλημα στην δημιουργία και ο Μάνο Μενέζες είναι υπό πίεση. Θέλει πάνω από όλα να μην χάσει. Στο πρωτάθλημα έχει συνολικά 10-10-5 (29-18) και εντός 7-5-1 (21-11). Στο Κύπελλο έχει τέσσερις προκρίσεις, στις δυο τελευταίες έβαλε εκτός την Μπαΐα (3-0 εντός, ήττα 1-0 εκτός)και την Μπραγκαντίνο (ήττα 1-0 εκτός και νίκη 3-1 εντός). Η Ατλ. Μινέιρο αυτή την περίοδο δείχνει σε καλύτερη κατάσταση. Τρέχει… σερί στο πρωτάθλημα 4-1-0 (με τέσσερις… κολλητές νίκες) συνολικά μετράει 12-7-6 (35-26) και εκτός έδρας έχει 4-3-5 (18-19), ανέβηκε στην 4η θέση. Στο Κύπελλο, στη φάση των «16» απέκλεισε την Παλμέιρας με δυο νίκες (1-0 εκτός, 2-εντός). Η ιστορία στο πρωτάθλημα στο Σάο Πάουλο «γράφει» από το 2004 5-2-1 με 7/8 UNDER! Φέτος είχαμε 1-0 στην έδρα της Κορίνθιανς και 0-0 στο Μπέλο Οριζόντε. Το παιχνίδι έχει κωδικό 162, μπορεί να μην χάσει η Ατλ. Μινέιρο, προσοχή στο «Χ» (3,10)!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ότι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να ακολουθήσετε τη στήλη μας και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος (pamesports.gr)

Σχετικά άρθρα