Ιβάνοβιτς: «Θέλουμε να παίξουμε γρήγορο μπάσκετ»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, μιλώντας στη Media Day του Παναθηναϊκού σχολίασε την προσθήκη του Μπλουμς στο ρόστερ αλλά και τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα. 

«Πράγματι βρισκόμαστε σε αναζήτηση ενός παίκτη που να αγωνίζεται στη θέση του σέντερ, όμως αυτή τη περίοδο δουλεύουμε ως έχει και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει (σ.σ. ο Μπλουμς). Είναι πολύ καλός παίκτης που μπορεί να παίξει στη θέση “1” αλλά και στη θέση “2”. Μας ταιριάζει πολύ αυτή τη περίοδο».
Για την αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Μαυροβούνιος είπε: «Είναι ένα δύσκολο ξεκίνημα κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας. Εμείς προετοιμαζόμαστε με στόχο να είμαστε απόλυτα έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι».
Όσο για το θέμα των τραυματισμών, ο Ιβάνοβιτς σχολίασε πως: «Το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι οι τραυματισμοί αλλά η προσαρμογή των νέων παικτών. Φέτος δουλεύουμε πάνω σε ένα καινούριο πλάνο και πρότζεκτ που συνδυάζει νέους ηλικιακά παίκτες και τους βετεράνους μας».
Για να καταλήξει λέγοντας ότι: «Θέλουμε να παίξουμε ένα γρήγορο στυλ παιχνιδιού, το οποίο θα στηρίζεται στην πολύ καλή άμυνα».

Σχετικά άρθρα