Το «θαύμα» του Άγγελου στον ΠΑΟΚ με τον Ρόμπερτ!

   Στον Άγγελο Αναστασιάδη αποδίδει την «αναγέννηση» του ο Ρόμπερτ Μακ . Ο «Ρόμπο» για τους Σλοβάκους υπερθεματίζει της απόφασης του για να τη μετακίνηση από τη Νυρεμβέργη στη Θεσσαλονίκη – μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του – και δηλώνει απόλυτα ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ.

   Μεταξύ άλλων ο διεθνής Σλοβάκος φορ του ΠΑΟΚ αναφέρει:

   «…Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερη αρχή στην καριέρα μου. Αυτό οφείλεται κυρίως στον προπονητή μου τον Άγγελο Αναστασιάδη που με βοηθάει πολύ και ψυχολογικά σε κάθε αγώνα και σε κάθε προπόνηση . Μεγάλο μερίδιο ανήκει και στους συμπαίκτες μου, χωρίς εκείνους τίποτα δεν θα λειτουργούσε σωστά…».

   «…Ήταν λύτρωση για μένα να φύγω από την Νυρεμβέργη. Ήμουν σε ένα περιβάλλον που τα τελευταία δύο χρόνια που δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Πέτυχα μόλις δύο γκολ! Εκεί ήμουν δυστυχισμένος. Εδώ είμαι ευτυχισμένος. Πλέον, νιώθω χαρούμενος που έχει αλλάξει η κατάσταση. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μου έχει εμπιστοσύνη και αυτό για μένα είναι βασικό. Έγινε ένα θαύμα με την αναγέννηση μου…».

   «… Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά. Χάσαμε από την Ζίμπρου στο Κισινάου με 1-0. Κατόπιν φέραμε ισοπαλία με την Καλλονή στο σπίτι μας. Έκτοτε όλα άλλαξαν. Πλέον, έχουμε προβάδισμα στο πρωτάθλημα αλλά και αυτοπεποίθηση. Προέχει το ματς με την Γκινγκάμπ αλλά ήδη οι οπαδοί μας συζητούν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό…»

   «… Είπα στους Έλληνες δημοσιογράφους πως είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Ναι, ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο καλός όπως πέρυσι…».

   «…Είμαστε μια αγαπημένη και δεμένη ομάδα. Θέλουμε να προχωρήσουμε περαιτέρω και κοιτάμε πως θα κερδίσουμε την Γκινγκάμπ. Πάντως ο κόσμος στην Ελλάδα ασχολείται με τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό!

    «Στην Ελλάδα είμαι ευτυχισμένος κι οικογενειακά. Η πατρότητα είναι το πιο όμορφο συναίσθημα στον κόσμο. Είμαι υπερήφανος για το γιο μου τον Ρόμπιν αλλά όλη την οικογένεια μου. Με τη γυναίκα μου την Ζούζκα τον πάμε παντού…»

   «… Ο αγώνας της Σλοβακίας με την Ισπανία είναι ιστορικός. Είναι αγώνας σταθμός για για μένα και για την πατρίδα μου».

 

Σχετικά άρθρα