Εξαιρετικά στοιχεία ο Ράτκοβιτς

Όπως αποκάλυψε τα ξημερώματα της Πέμπτης το pamesports.gr, ο Αντρίγια Ράτκοβιτς δεν είναι απλά στο στόχαστρο της ΑΕΚ, αλλά βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να περάσει από το κόσκινο των ανθρώπων της «Ένωσης».

Μάλιστα ο 17χρονος Σέρβος επιθετικός ξεκίνησε προπονήσεις με την U-20 της ΑΕΚ, υπό τις οδηγίες του Στέλιου Μανωλά. Παρότι ακόμα δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την αγωνιστική του αξία, οι πρώτες εκτιμήσεις είναι κάτι παραπάνω από θετικές.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα υποστήριζαν άνθρωποι που τον παρακολούθησαν έχει αρκετά καλά στοιχεία που αν δουλευτούν σωστά, τότε η ΑΕΚ θα έχει ανακαλύψει μία μικρή φλέβα χρυσού.

Ο Ράτκοβιτς για τον οποίο φέρεται πως οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχουν συγκεντρώσει αρκετές θετικές «συστάσεις», είχε έρθει στην Ελλάδα και πριν από δύο περίπου μήνες και πιο συγκεκριμένα στις 19/8/14 όταν η Γιαβόρ είχε φιλοξενηθεί από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» Τότε ήταν ανάμεσα στις βασικές επιλογές του προπονητή της σερβικής ομάδας που αγωνίζεται στη β’ κατηγορία και είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους των «κίτρινων».

Ο Ράτκοβιτς θα δοκιμαστεί για μία περίπου εβδομάδα και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα γίνει κίνηση απόκτησής του ή όχι…

Σχετικά άρθρα