Νίκη στις καθυστερήσεις για την Ντιναμό!!!

Στο… 90’+3 σκόραρε η Ντιναμό Μόσχας στην «Κίμκι Αρένα» της Μόσχας και έτσι κατάφερε και πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στην Αϊντχόφεν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Έτσι, η γηπεδούχος, στο γκρουπ στο οποίο μετέχει και ο Παναθηναϊκός, έκανε το 2Χ2, ενώ η PSV έμεινε στους τρεις πόντους… 

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Οι δυο ομάδες προσπάθησαν πάντως από την αρχή να πάρουν προβάδισμα στο σκορ και στο 5’ η Ντιναμό έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Σαμπά έκανε τη δυνατή κεφαλιά για να αποκρούσει ο Ζόετ σε κόρνερ. Στο 7’ ο Βάιναλντουμ για την Αϊντχόφεν έκανε το σουτ και απέκρουσε σε κόρνερ ο Γκαμπούλοφ. Στη συνέχεια του πρώτου μέρους δεν είχαμε κάποια άλλη σπουδαία φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η φιλοξενούμενη απείλησε στο 75’. Ο Ζόζεφζουν άφησε πίσω του τον Γκαμπούλοφ έκανε το σουτ από τα πλάγια, και έστειλε την μπάλα άουτ προ κενής εστίας!

Έτσι, η Ντιναμό τιμώρησε την αντίπαλος της στην τελευταία φάση. Στο 90’+3 ο Βαλμπουενά εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή, παρότι βγήκε πρώτος αμυντικός της Αϊντχόφεν και έδιωξε με το κεφάλι, και έτσι ο Ζιρκόφ χρίστηκε σκόρερ με σουτ, κάνοντας το 1-0.

Οι συνθέσεις
ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ: Γκαμπούλοφ, Μπούτνερ, Σαμπά, Ντάγκλας, Χούμπόσαν, Βενγκέρ, Τζούτζακ (61’ Ζιρκόφ), Γιουσούποφ, Ιόνοφ (73’ Βαλμπουενά), Νομπόα (68’ Κουράνι), Κοκόριν.
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζόετ, Ρέκικ, Αρίας, Μπρούμα, Βίλεμς, Χέντριξ, Μάχερ (87’ Ριτζμάιερ), Βίναλντουμ, Νάρσιγκ, Ζόζεφζουν (84’ Βλουτ), Λοκάντια.

Σχετικά άρθρα