«Ιδιαίτερη σημασία η παρουσία στο «Π. Οικονομάκης»»

Την σημασία των αναμετρήσεων που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στο Ρέθυμνο στο πλαίσιο του τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» τόνισε ο Απόλλωνας Τσόχλας, ο οποίος επιστρέφει στα «παλιά λημέρια».

Τρεις είναι οι παίκτες του «Δικέφαλου», που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στο Ρέθυμνο, ωστόσο πολύ περισσότερο από τον Γιώργο Δέδα και τον Μάρκ Κάρτερ, ο Απόλλωνας Τσόχλας φαίνεται να έχει ιδιαίτερους δεσμούς με την όμορφη πόλη της Κρήτης στην οποία πέρασε τέσσερα χρόνια της καριέρας του.

Για αυτό και όταν πέρσι αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά ως αντίπαλος με το Ρέθυμνο, τιμήθηκε από τους γηπεδούχους, για αυτό και φέτος τον υποδέχθηκαν όλοι με πολύ όμορφο τρόπο, όπως άλλωστε και όλη την αποστολή της ομάδας. «Πέρασα τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια στο Ρέθυμνο και πάντα είμαι χαρούμενος που επιστρέφω και βλέπω φίλους και γνωστούς και ανθρώπους που μου φέρνουν στο μυαλό ευχάριστες αναμνήσεις», σχολίασε ο Τσόχλας και μιλώντας στο paokbc.gr για την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» και την χρησιμότητά του, τόνισε: «Είναι τα τελευταία φιλικά παιχνίδια πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, οπότε αποκτά ιδιαίτερη σημασία η παρουσία της ομάδας σε αυτούς τους αγώνες. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό τουρνουά επιπέδου, με δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκα και δύο από τις καλύτερες της Ελλάδας, ενώ και η ομάδα από τον Λίβανο έχει και πολύ υψηλό μπάσκετ και καλό ρόστερ. Νομίζω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό τουρνουά και ο κόσμος του Ρεθύμνου που θα έρθει στο γήπεδο να το απολαύσει».

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά τους αγώνες του με πρώτο αντίπαλο την Ούνιξ Καζάν και όπως υποστηρίζει ο Απόλλωνας Τσόχλας: «Πρόκειται για μία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα, με την έννοια ότι δεν παίζει απλά στη διοργάνωση, αλλά το ρόστερ της είναι με παίκτες από το πρώτο επίπεδο της διοργάνωσης. Θα είναι ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο τεστ για μας και ελπίζουμε ότι από αυτά τα παιχνίδια που θα δώσουμε στο Ρέθυμνο να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την εικόνα μας και το βαθμό ετοιμότητάς μας, ενόψει και των επίσημων αγώνων, που ξεκινούν με το Κύπελλο και συνεχίζοντας αμέσως με το πρωτάθλημα και το Eurocup».

Σχετικά άρθρα