Στα ημιτελικά του Πεκίνου ο «Νόλε»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στους ημιτελικούς του διεθνούς τουρνουά τένις στο Πεκίνο, αποκλείοντας στα προημιτελικά τον Βούλγαρο Γκιγκόρ Ντιμιτρόφ με 2-0 (6-2, 6-4) ύστερα από 90 λεπτά αγώνα.  
Το εκπληκτικό στοιχείο είναι πως ο Σέρβος σταρ του αθλήματος δεν έχει χάσει ποτέ στην κινεζική πρωτεύουσα, όπου μετρά πια 22 νίκες και βαδίζει για τον πέμπτο τίτλο στην κινεζική πρωτεύουσα, αρκεί πρώτα να ξεπεράσει τον αντίπαλό του από τον αγώνα ανάμεσα στον Μάριν Τσίλιτς και τονΆντι Μάρεϊ.
Στις Γυναίκες, η Σερένα Γουίλιαμς προβλημάτισε για ακόμη μία φορά και γέννησε ερωτηματικά με την απόσυρσή της, που έδωσε την ευκαιρία στην Αυστραλέζα Σαμάνθα Στόσουρ να προκριθεί χωρίς αγώνα στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Πριν από δέκα ημέρες (23 Σεπτεμβρίου) η νούμερο ένα αθλήτρια της παγκόσμιας κατάταξης αποχώρησε από το τουρνουά μιας άλλης κινεζικής πόλης, της Γουχάν, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία πριν ολοκληρωθεί το πρώτο σετ του αγώνα με την Γαλλίδα Αλίς Κορνέ.
Στα προημιτελικά, πάντως, θα βρεθεί σίγουρα η Τσέχα Πέτρα Κβίτοβα, η οποία επικράτησε με 2-0 (7-6, 6-4) της Ιταλίδας Ρομπέρτα Βίντσι.

Σχετικά άρθρα