Χαραλαμπόπουλος: «Να δικαιώσω την ομάδα»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει την πίεση που θα του παρουσιαστεί, αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης του τριφυλλιού χαρακτήρισε σε δηλώσεις του δύσκολο το ματς με τον Ολυμπιακό, ωστόσο εκείνος και οι συμπαίκτες του δουλεύουν σκληρά για να ανταπεξέλθουν. 

Οι δηλώσεις του στην εφημερίδα GOAL:

«Σίγουρα πριν από 2 χρόνια που ήρθα στον Παναθηναϊκό ονειρευόμουν ότι θα είχα χρόνο συμμετοχής στην ομάδα. Δεν το φανταζόμουν, βέβαια, ότι θα γινόταν τόσο γρήγορα. Σίγουρα αυτό προσθέτει ένα μεγάλο βάρος και πίεση σε κάθε παίκτη. Ένας αθλητής, όμως, πρέπει να μάθει να ζει με αυτό. Πρέπει να το αντιμετωπίσω και αυτό θα κάνω, έτσι ώστε να δικαιώσω την ομάδα και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη τους».

Επίσης μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο: “Είναι ένα δύσκολο ματς. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι. Δουλεύουμε σκληρά. Όχι βέβαια αποκλειστικά για το ντέρμπι, αλλά για να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν και το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς”. 

Τέλος ανέφερε για το φετινό ρόστερ: “Έχουμε έναν νέο και εξαιρετικό προπονητή. Δουλεύουμε σκληρά και δίνουμε ό,τι καλύτερο έχουμε, έτσι ώστε να παραμείνει η ομάδα ψηλά. Έχουμε πολλά προβλήματα με τους τραυματισμούς, αλλά δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε. Ο δικός μου ο στόχος είναι να δουλεύω όσο το δυνατόν πιο σκληρά, να φτάσω στο επίπεδο που θα νιώσω ότι θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και φυσικά από κει και πέρα να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του”.

Σχετικά άρθρα