Η Samsung ανακοινώνει την κυκλοφορία των Galaxy Note 4, Gear S και Galaxy Alpha στην Ελλάδα

[Δ.Τ.]

Η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Samsung Galaxy Note 4 και Samsung Gear S στην ελληνική αγορά. Οι δύο συσκευές θα είναι εμπορικά διαθέσιμες από τις 22 Οκτωβρίου, ενώ λίγες εβδομάδες νωρίτερα, στις 6 Οκτωβρίου, θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά το Samsung Galaxy Alpha.

Samsung Galaxy Note 4

Το Samsung Galaxy Note 4 διακρίνεται την εντυπωσιακή οθόνη κορυφαίας ποιότητας που προσφέρει απόλυτη ακρίβεια και υψηλή αντίθεση για ολοζώντανα χρώματα, κάμερα 16 MP με σύστημα οπτικής σταθεροποίησης της εικόνας που εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ η προηγμένη γραφίδα S Pen προσφέρει απόλυτα ρεαλιστική αίσθηση και μοναδικές δυνατότητες στον χρήστη.

Samsung Gear S

Με την κομψή, κυρτή Super AMOLED οθόνη και το εύκαμπτο λουράκι του, το Samsung Gear S εφαρμόζει άνετα στο χέρι αυτού που το φοράει. Μέσω της συνδεσιμότητας 3G, το Samsung Gear S προσφέρει μία νέα, δυναμική εμπειρία και λειτουργικότητα ακόμα και όταν ο χρήστης δεν έχει το τηλέφωνό του μαζί. Δίνει τη δυνατότητα για άμεση απάντηση σε εισερχόμενα μηνύματα, χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο της οθόνης, ή μέσω της χρήσης του βελτιωμένου S Voice, αλλά και πραγματοποίηση / απάντηση κλήσεων.

Samsung Galaxy Alpha

Το Samsung Galaxy Alpha, το πρώτο με μεταλλικό πλαίσιο, διακρίνεται για την κομψότητά του. Το Samsung Galaxy Alpha αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό στιλ και τεχνολογίας αιχμής, προσφέροντας στους χρήστες τις δυνατές λειτουργίες και το hardware που περιμένουν από μία ναυαρχίδα Galaxy.

Σχετικά άρθρα