Βενγκέρ και Μουρίνιο για Φάμπρεγκας

Την Κυριακή η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Τσέλσι . Ή αλλιώς η πρώην ομάδα, εκείνη που ανέδειξε τον Σεσκ Φάμπρεγκας, κοντράρεται με τη νυν.

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών στην Αγγλία.

Νωρίτερα είχαν γίνει γνωστές δηλώσεις του με τις οποίες υποστήριζε ότι έκανε χάρη στην Μπαρτσελόνα που αποφάσισε να φύγει. Την σκυτάλη των δηλώσεων πήρε ο πρώην προπονητής του στους κανονιέριδες, Αρσέν Βενγκέρ . Ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ τόνισε πως το καλοκαίρι ήταν ο ίδιος που δεν ήθελε τον Φάμπρεγκας στην Άρσεναλ. Ενώ ο άσσος της Τσέλσι είχε την επιθυμία να αγωνιστεί στο Emirates.

«Σίγουρα η πρώτη του επιλογή στην Αγγλία ήταν η Άρσεναλ αλλά από τότε που έφυγε αποκτήσαμε τον Μεσούτ Οζίλ και έχουμε επίσης τους Σάντο Καθόρλα και Τζακ Γουίλσιρ και δεν χρειαζόμαστε επιθετικούς παίκτες», τόνισε ο Βενγκέρ.

Λίγο αργότερα στον χορό των δηλώσεων μπήκε και ο νυν προπονητής του, Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως ο Φάμπραγκας αγαπάει ήδη την Τσέλσι και πως δεν θα επέλεγε καμία άλλη ομάδα.

«Νομίζω ότι ήδη αγαπά την Τσέλσι. Είναι πολύ χαρούμενος, ο τρόπος που παίζει, ο τρόπος που είναι μέλος της ομάδας, ο τρόπος που ζει σε αυτό το μικρό μπλε χωριό.

Είναι σαν να είναι εδώ πολύ καιρό. Αν τον ρωτήσεις τώρα αν έχει μετανιώσει για την μεταγραφή, είμαι σίγουρος ότι θα σου πει όχι. Αν τον ρωτήσεις αν θα διάλεγε μια άλλη επιλογή, θα έλεγε όχι. Αν τον ρωτήσεις που πιστεύει ότι θα είναι σε πέντε χρόνια, θα πει στην Τσέλσι. Είναι Τσέλσι, είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην Τσέλσι και του αρέσει η Τσέλσι πάρα πολύ, πάρα πολύ», είπε ο Μουρνίο.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το αν πρέπει να πανηγύρισε μέσα στο Emirates πιθανό γκολ που μπορεί να πετύχει ο Μουρίνιο είπε: «Το να μην πανηγυρίσει θα ήταν ωραίο. Να δείξει σεβασμό».

Σχετικά άρθρα