Επιτέλους νίκη για Μάλαγα

Χρειάστηκε να περάσουν πέντε αγωνιστικές για να θυμηθεί η Μάλαγα τη… χαρά της νίκης. Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ στην αναμέτρηση κόντρα στην Γρανάδα για την 7η αγωνιστική της Primera Division η ομάδα της Ανδαλουσίας κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση αγωνιζόμενη με παίκτη λιγότερο και να πανηγυρίσει ένα δύσκολο “τρίποντο”.

Μόλις στο 1′ ο Ελ Αράμπι άνοιξε το σκορ για την Γρανάδα και το 1-0 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Η αντεπίθεση των γηπεδούχων ξεκίνησε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα όταν ο Ρόκε Σάντα Κρουζ ισοφάρισε σε 1-1 και η αποβολή του Ανχελέρι στο 72′ δεν σταμάτησε την Μάλαγα, η οποία με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντούνιες στο 80′ ανέτρεψε το σκορ και πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Σπουδαίο ματς έγινε στο “Juegos Mediterráneos” με την Έλτσε να ανοίγει το σκορ μόλις στο 6′ με τον Ροντρίγκεζ και την Αλμερία να απαντάει στο 37′ με τον Βέρθα από τα έντεκα βήματα. Στο 56′ ο Ζονάτας έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους όμως, στο 84′ ο Χεμέντ ισοφάρισε για την Αλμερία και το 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Σχετικά άρθρα