Τένεβα: «Δύσκολα κόντρα στον Ολυμπιακό»

H Ράντι Τένεβα μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας της που άνοιξε στον Α.Ο. Θήρας. Η Βουλγάρα διαγώνιος τόνισε πως η ομάδα της Σαντορίνης χρειάζεται βελτίωση, ενώ είπε πως θα αισθανθεί περίεργα όταν αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό. 

«Στην Σαντορίνη με καλοσώρισαν από την αρχή. Ξέρω την Ελένη Μεμετζή, έχουμε παίξει μαζί. Με τα κορίτσια δουλεύουμε αρκετά και πρέπει να βελτιωθούμε. 

Το παιχνίδι με το Μαρκόπουλο ήταν το πρώτο μας με ομάδα της Α1. Κάναμε αρκετά λάθη, αλλά για αυτό το λόγο είναι αυτά τα παιχνίδια, για να βλέπουμε πού έχουμε αδυναμίες και να τις διορθώνουμε. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, δεν κρίνουν τίποτα τα φιλικά παιχνίδια. 
Η ομάδα έχει πολύ καλές παίκτριες, αλλά δεν έχουμε δουλέψει ποτέ μαζί και δεν μπορούμε να πούμε ότι πάμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Πρέπει να βελτιωθούμε ατομικά και να βοηθήσουμε και η μία στη βελτίωση της άλλης. Θέλουμε να παίξουμε όμορφο βόλεϊ. 

Δεν θέλω να σκέφτομαι τη στιγμή που θα παίξω αντίπαλος με τον Ολυμπιακό, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει. Έχω περάσει πολλά και όμορφα χρόνια εκεί, και τώρα θα βρεθούμε αντίπαλοι».

Σχετικά άρθρα