«Βράζει» η Ρόμα με τη διαιτησία

Με τη διαιτησία τα έχει όλη… η Ρόμα μετά την ήττα της από τη Γιουβέντους, με τον Ρούντι Γκαρασία να δηλώνει ότι η περιοχή στο Τορίνο είναι στα 17 μέτρα!

«Είναι κρίμα που στο Τορίνο η μεγάλη περιοχή είναι λίγο μεγαλύτερη, είναι στα 17 μέτρα. Νομίζω ότι η ήττα είναι από δικό μας λάθος, καθώς σπαταλήσαμε δύο κλασικές ευκαιρίες και δεχθήκαμε δύο γκολ. Δε νομίζω ότι μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Όχι όσον αφορά το αποτέλεσμα, αλλά την εμφάνισή μας» είπε αρχικά ο προπονητής της Ρόμα και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο: «Για τον διαιτητή θα πω ότι πλέον θα πρέπει να βοηθήσουμε τους διαιτητές. Γκολ-φαντάσματα και να γνωρίζει ο διαιτητής αν μία παράβαση έγινε εντός περιοχής ή όχι είναι κάτι στο οποίο η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει πολύ. Όποιος είδε τη φάση με το πέναλτι του Μαϊκόν από την εξέδρα, ήξερε ότι είναι εκτός περιοχής. Σε τελική ανάλυση χάσαμε. Αυτό είναι που μετράει».

Τέλος, έκανε ένα σχόλιο και για την αποβολή του Κώστα Μανωλά, λέγοντας ότι «δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι αλλά ο Μοράτα έπεσε πολύ επικίνδυνα στα πόδια του και δεν είναι δουλειά του Μανωλά να κάνει τον αστυνομικό»!

Μαϊκόν: «Δεν ήταν πέναλτι»

«Η πρώτη, αλλά και η τελευταία εντύπωση μου είναι πως δεν ήταν πέναλτι, το χέρι μου ήταν κολλημένο στο σώμα, έτσι δεν έχει σημασία, αν η παράβαση ήταν εντός ή εκτός περιοχής. Είναι η ίδια ομάδα με πέρσι με μερικούς νέους παίκτες, είναι, λοιπόν, ένα βήμα μπροστά από μας», υπογράμμισε ο Βραζιλιάνος άσος.

«Κράξιμο» από Τότι

«Δυστυχώς έγινε αυτό που είδαν όλοι. Τόσα χρόνια τώρα γίνονται πάντα οι ίδιες φάσεις και επηρεάζουν την δική μας σεζόν. Δεν ξέρω αν επηρέασε τον αγώνα ο διαιτητής ή κάποιος άλλος. Η Γιουβέντους θα πρέπει να κάνει ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα γιατί πάντα νικάει, είτε παίζει καλά, είτε όχι. Εμείς θα τερματίσουμε και φέτος στη δεύτερη θέση. Κανένα από τα τρία γκολ (σ.σ οι Ρωμαίοι διαμαρτύρονται για τα δύο πέναλτι και υποστηρίζουν πως υπήρχε οφ σάιντ στο τρίτο) δεν έπρεπε να μετρήσει. Όλη η Ιταλία σκέφτεται αυτά που λέω εγώ τώρα» υποστήριξε ο Τότι,

Σχετικά άρθρα