Ξεκινάει προπονήσεις ο Μπεργκ

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ στα γήπεδα δεν είναι πια τόσο μακριά. Εντός της εβδομάδας ο Σουηδός θα πατήσει χορτάρι στο Κορωπί φορώντας αθλητικά παπούτσια προκειμένου να ξεκινήσει τρέξιμο.

Το ατομικό τρέξιμο και η προπόνηση με δικό του πρόγραμμα θα διαρκέσει 3-4 εβδομάδες. Η διαφορά εβδομάδας έχει να κάνει ασφαλώς με τα δείγματα ανταπόκρισης που θα δώσει το σημείο της εγχείρισης. Εάν όλα εξελιχθούν ομαλά δίχως ενοχλήσεις, ο Μπεργκ στο τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου θα είναι σε θέση να ακολουθήσει το πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας.

Με δύο μήνες χωρίς προπονήσεις, ο Σουηδός θα χρειαστεί περίπου 20-25 ημέρες για να μπορεί να υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου . Η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται στις 27 Νοεμβρίου στον αγώνα με τη Ντιναμό Μόσχας. Εκτός και αν προλάβει το παιχνίδι πρωταθλήματος (είτε με τον Εργοτέλη στη Λεωφόρο είτε με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ανάλογα με την απόφαση της Σούπερ Λίγκας σχετικά με την τύχη της αναβληθείσας 6ης αγωνιστικής) της 23ης Νοεμβρίου. Νωρίτερα αποκλείεται αφού λόγω εθνικών ομάδων υπάρχει δύο εβδομάδες διακοπή στα μέσα Νοεμβρίου.

Στο σύνολο ο Μπεργκ θα έχει χάσει 15-16 αγώνες, ασφαλώς πολύ μεγάλος αριθμός. Όμως ήδη έχει περάσει τα μισά της περιπέτειάς του. Και πλέον είναι… κατηφόρα.

 

Σχετικά άρθρα