Μακ: «Δε θα παίξουμε για να ανταλλάξουμε φανέλες»

Την πεποίθηση ότι η Σλοβακία έχει ελπίδες απέναντι στην Ισπανία, για τα προκριματικά του Euro 2016 εξέφρασε ο Ρόμπερτ Μακ . Ο παίκτης του ΠΑΟΚ είπε πως η Σλοβακία δεν θα παίξει αμυντικά απέναντι στους Ισπανούς.

«Πραγματοποιήσαμε μία πολύ καλή εμφάνιση στην Ουκρανία και δείξαμε καλά πράγματα τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Αν παίξουμε όλοι έτσι σαν μία ομάδα και με την Ισπανία θα έχουμε σίγουρα κάποιες ελπίδες. Όλοι είμαστε καλά προετοιμασμένοι για την Ισπανία», είπε αρχικά ο άσσος του ΠΑΟΚ.

Και συμπλήρωσε πως: «Είναι η καλύτερη στιγμή μου από όλες τις πλευρές. Παίζω έτσι όπως ήθελα πάντα και τα γκολ που πετυχαίνω είναι απλά ένα συν. Ξέρουμε ότι η Ισπανία έχει μεγάλη δύναμη. Δεν πιστεύω ότι θα είμαστε μόνο σε θέση άμυνας, δε θα καθόμαστε στη θέση μας, στοχεύοντας μόνο στην άμυνα».

Και ολοκλήρωσε λέγοντας ότι: «Φυσικά θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε όλους τους Ισπανούς, γιατί είναι πολύ δυνατή ομάδα. Δε θα παίξουμε μαζί τους απλά για να αλλάξουμε φανέλες. Βλέποντας αυτούς τους παίκτες σίγουρα θα είναι μια γιορτή για τον κόσμο, αλλά και για εμάς τους ποδοσφαιριστές».

Σχετικά άρθρα